Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Hoe werken wij

DBS2 Factoring biedt een factoring totaalpakket!

DBS2 Factoring is een factoringbedrijf. Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij een extern bedrijf de facturering, ofwel de afhandeling van de debiteuren, verzorgt. DBS2 Factoring is geen normaal factoringbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd en afgestemd op de behoeften van freelancers, ZZP’ers en het MKB. 

Hoe werkt factoring van DBS2

U maakt zelf de factuur aan uw klant. Op die factuur vermeld u – in plaats van uw eigen bankgegevens – de naam en het rekeningnummer van DBS2 Factoring. U stuurt ons een kopie van die factuur.

Uw opdrachtgever betaald aan DBS2 Factoring. Tevens neemt DBS2 Factoring het debiteurenbeheer voor die factuur van u over. Wij betalen u het openstaande bedrag van de factuur op dezelfde dag uit. In ruil voor die service en zekerheid, betaalt u een vergoeding. Een extra voordeel: de kosten die u maakt voor factoring, zijn aftrekbaar bij de belastingaangifte.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen met DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.