Hoe werken wij?

DBS2 Factoring is gespecialiseerd in factoring specifiek afgestemd op de behoeften van het MKB, zzp’ers en freelancers. Kies je voor factoring van DBS2 Factoring, dan kies je voor een snelle afhandeling van uw debiteuren en een persoonlijke service.

Je kiest zelf welke debiteuren je bij DBS2 onderbrengt. Dankzij een heldere uitleg en persoonlijke begeleiding, is factoring eenvoudig dan ooit.

Factoring in vier simpele stappen:

  1. Je maakt de factuur voor de klant en stuurt ons een kopie.Op de factuur aan de klant vermeld je, in plaats van jouw eigen informatie, de bankgegevens van DBS2 Factoring. Je stuurt nu ons een kopie van de factuur.
  2. Binnen 24 uur ontvang je het factuurbedrag op jouw rekening.Wij betalen de factuur bijna altijd nog dezelfde dag uit, uiterlijk binnen 24 uur.
  3. DBS2 neemt het debiteurenbeheer over.Vanaf onze betaling aan jou, nemen we het debiteurenbeheer van je over. Je hoeft je niet meer bezig te houden met openstaande facturen en eventuele wanbetalers.
  4. Jouw klant betaalt de factuur aan DBS2.Deze betaalt het openstaande bedrag direct aan DBS2, binnen de door jou gestelde betalingstermijn.

De kosten van factoring

In ruil voor de service en zekerheid die DBS2 Factoring biedt, betaal je een vergoeding. DBS2 hanteert scherpe tarieven, maar nog belangrijker: we werken met vaste bedragen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

DBS2 betaalt je altijd 100% van het factuurbedrag minus de factoring fee uit. We rekenenen geen extra rente bij niet betalende debiteuren. Wij nemen dit risico volledig van je over.

Daarnaast adviseren we je graag over de manier waarop je factoring kosteloos kan toepassen of zelfs je het rendement kan verhogen. Een extra voordeel: de kosten die je maakt voor factoring, zijn aftrekbaar van de belasting.

Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan via onderstaande button of neem direct contact op.

We informeren je graag over de mogelijkheden van kosteloze factoring en het verhogen van jouw rendement.