Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

American Factoring

Ondernemen zonder geldzorgen met DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keuze van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen zoals bijvoorbeeld een snelle groei, waardoor bij ondernemers meer behoefte is aan werkkapitaal. Factoring zorgt voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen daardoor op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

American Factoring

Factoring voor 1 vast tarief

Dit is de meest complete vorm van factoring en is een veelgebruikte methode voor snelle betaling van uw facturen. Het debiteurenbeheer met de daarbij behorende risico’s nemen wij van u over.

American Factoring is geschikt voor vrijwel iedere onderneming. Doordat u vooraf weet waar u aan toe bent geeft dit rust en overzicht. De werkwijze van DBS2 Factoring is deze vorm uniek te noemen. Anders dan andere maatschappijen betalen wij direct het volledige bedrag uit minus onze kosten.

Onze adviseur informeert u graag over de voordelen mogelijkheden en van American Factoring.

De voordelen van American Factoring:

  • 100% van uw factuur direct betaald
  • DBS2 Factoring neemt het debiteurenbeheer en betalingsrisico over
  • 1 Vast tarief. Er zijn geen verborgen kosten
  • Uitbetaling op dezelfde dag
  • Snelle digitale verwerking van uw factuur

Het verschil tussen American Factoring en MKB Factoring

Uw factoring direct regelen bij DBS2 Factoring

Wilt u graag geïnformeerd worden over factoring en de mogelijkheden voor uw onderneming? Maak dan gebruik van het contactformulier via onderstaande knop ‘Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen’ of de contact pagina. Dit verplicht u tot niets. Wij nemen vervolgens contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via tel. 071 40 88 164. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen met factoring van DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen
Uw factuur vandaag 100% betaald