Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

American Factoring

American Factoring

De meest complete vorm van factoring

Facturatie en debiteurenbeheer, het zijn zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met ondernemen. Het kost u als ondernemer een hoop tijd en daarmee uiteindelijk geld. American Factoring kan dit probleem voor u oplossen.

U wilt zich focussen op datgene waar u goed in bent: het ondernemen zelf! Factoring biedt uitkomst. Het neemt u werk uit handen, biedt continuïteit en een constante cashflow. Het verzekert u van werkkapitaal en creëert optimale doorgroeimogelijkheden.

Factoring voor 1 vast tarief

Vooraf weten waar u aan toe bent, dat biedt zekerheid. Bij DBS2 Factoring komt u niet voor verrassingen te staan: we bieden u altijd één vast tarief. Uniek in onze branche: wij betalen u direct het volledige factuurbedrag uit, minus onze kosten.

American Factoring is de meest complete vorm van factoring. U geeft het debiteurenbeheer en betalingsrisico uit handen en bent altijd verzekerd van een snelle betaling van uw factuur. Met American Factoring van DBS2 heeft u rust en overzicht.

Uitbesteden van uw facturatie

Besteed uw tijd goed en geef ook uw facturatie uit handen. DBS2 Factoring neemt u de facturatie graag uit handen. Uw facturen worden snel en zorgvuldig verstuurd, geheel in uw eigen huisstijl.

Het verschil tussen American Factoring en MKB Factoring

American Factoring. Wat is inbegrepen

Regel uw factoring direct bij DBS2 Factoring

Laat u informeren over de mogelijkheden van factoring voor uw onderneming. Onze adviseurs staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 40 88 164 (werkdagen, 9:00 tot 17:00 uur). Of vraag een adviesgesprek aan via onderstaande knop.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald