Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Werkkapitaalfinanciering

Werkkapitaalfinanciering: financiële oplossing voor uw bedrijf?

Om met succes te kunnen blijven ondernemen, heeft u continu voldoende financiële armslag nodig. En soms extra financiële middelen. Bij seizoensgebonden inkomsten bijvoorbeeld of een grote investering. Als uw debiteuren vaak laat of soms niet betalen, kan dat leiden tot problemen. Werkkapitaalfinanciering is een manier van liquiditeit verbeteren. Dit kan op verschillende manieren.

Factoring?

Banken zijn terughoudender geworden bij het verlenen van kredieten. Werkkapitaalfinanciering via factoring kan voor u een interessante optie zijn. Deze manier van werkkapitaalfinanciering kunt u namelijk flexibel laten meegroeien met uw omzet.

Hoe werkt factoring?

Bij factoring via DBS2 neemt DBS2 de debiteurenadministratie van u over. Inclusief het debiteurenrisico, mocht een klant niet kunnen betalen. DBS2 kan daarvoor terugvallen op haar verzekering. Bovendien voeren wij tevoren een controle uit op kredietwaardigheid.

Als klant van DBS2 stuurt u ons een kopie van de factuur aan uw klant. Op die factuur zet u – in plaats van uw eigen gegevens – onze naam en ons rekeningnummer. U kunt er ook voor kiezen om de volledige facturatie uit te besteden. Dan hoeft u slechts een ondertekende werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen het geld van de openstaande vorderingen op uw rekening.

Factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering is flexibel, snel en zonder grote risico’s. Voor ondernemers in het MKB, ZZP’ers en freelancers is het een praktische manier van werkkapitaalfinanciering.

DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van factoring. Onze ervaring maakt ons een deskundige gesprekspartner voor veel organisaties in binnen- en buitenland. Factoring via DBS2 maakt het u (weer) mogelijk te ondernemen zonder zorgen.

Wilt u weten of werkkapitaalfinanciering via factoring geschikt is voor uw onderneming?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald