Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Werkkapitaalfinanciering

Werkkapitaalfinanciering: financiële oplossing voor uw bedrijf?

Om met succes te kunnen blijven ondernemen, heeft u continu voldoende financiële armslag nodig. En soms extra financiële middelen. Bij seizoensgebonden inkomsten bijvoorbeeld of een grote investering. Als uw debiteuren vaak laat of soms niet betalen, kan dat leiden tot problemen. Werkkapitaalfinanciering is een manier van liquiditeit verbeteren. Dit kan op verschillende manieren.

Factoring?

Banken zijn terughoudender geworden bij het verlenen van kredieten. Werkkapitaalfinanciering via factoring kan voor u een interessante optie zijn. Deze manier van werkkapitaalfinanciering kunt u namelijk flexibel laten meegroeien met uw omzet.

Hoe werkt factoring?

Bij factoring via DBS2 neemt DBS2 de debiteurenadministratie van u over. Inclusief het debiteurenrisico, mocht een klant niet kunnen betalen. DBS2 kan daarvoor terugvallen op haar verzekering. Bovendien voeren wij tevoren een controle uit op kredietwaardigheid.

Als klant van DBS2 stuurt u ons een kopie van de factuur aan uw klant. Op die factuur zet u – in plaats van uw eigen gegevens – onze naam en ons rekeningnummer. U kunt er ook voor kiezen om de volledige facturatie uit te besteden. Dan hoeft u slechts een ondertekende werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen het geld van de openstaande vorderingen op uw rekening.

Factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering is flexibel, snel en zonder grote risico’s. Voor ondernemers in het MKB, ZZP’ers en freelancers is het een praktische manier van werkkapitaalfinanciering.

DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van factoring. Onze ervaring maakt ons een deskundige gesprekspartner voor veel organisaties in binnen- en buitenland. Factoring via DBS2 maakt het u (weer) mogelijk te ondernemen zonder zorgen.

Wilt u weten of werkkapitaalfinanciering via factoring geschikt is voor uw onderneming?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.