Direct contact? 071 40 88 164

Vordering verkopen

Een vordering verkopen, ook wel ‘factoring’ genoemd, kan voor ondernemers interessant zijn. Als ondernemer kunt of wilt u niet lang wachten totdat uw facturen betaald zijn. Ook als u geen contact meer wilt met een bepaalde debiteur biedt de vordering verkopen uitkomst. Uw organisatie of bedrijf moet immers doorgaan. Met vordering verkopen bespaart u bovendien tijd en zorgen. De administratie, het beheer van debiteuren en het debiteurenrisico besteedt u immers uit.

Voordelen van het verkopen

DBS2 is uw deskundig partner op het gebied van factoring. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief als het gaat om vordering verkopen voor onze klanten. Dat doen wij via het systeem van American factoring. Dat werkt zo: na het tekenen van een overeenkomst bent u klant bij DBS2. Op de factuur aan uw klant zet u – in plaats van uw eigen gegevens – de naam en het rekeningnummer van DBS2. Een kopie van die factuur stuurt u aan ons op. U kunt er ook voor kiezen om de volledige facturatie aan ons uit te besteden. Dan levert u uw ondertekende werkbon of urenstaat bij ons in.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u van DBS2 het geld van de openstaande factuur op uw rekening. Snel, eenvoudig en flexibel.

Bovendien neemt DBS2 het kredietrisico van u over. Als uw klant niet kan betalen, kunnen wij terugvallen op onze verzekering. Uiteraard beoordelen wij uw klant vooraf op zijn kredietwaardigheid. U kunt doorgaan met ondernemen, zonder zorgen en zonder grote risico’s. Om gebruik te kunnen maken van vordering verkopen via factoring, betaalt u een factor fee. Die bestaat uit een vast percentage over de overgenomen facturen.

De factoring kosten wegen echter prima op tegen de baten. Denk hierbij aan het wegnemen van onzekerheid over wanneer en of uw facturen betaald gaan worden. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van uw openstaande facturen zoals het sturen van herinneringen en aanmaningen.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald