Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Vordering verkopen

Een vordering verkopen, ook wel ‘factoring’ genoemd, kan voor ondernemers interessant zijn. Als ondernemer kunt of wilt u niet lang wachten totdat uw facturen betaald zijn. Ook als u geen contact meer wilt met een bepaalde debiteur biedt de vordering verkopen uitkomst. Uw organisatie of bedrijf moet immers doorgaan. Met vordering verkopen bespaart u bovendien tijd en zorgen. De administratie, het beheer van debiteuren en het debiteurenrisico besteedt u immers uit.

Voordelen van het verkopen

DBS2 is uw deskundig partner op het gebied van factoring. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief als het gaat om vordering verkopen voor onze klanten. Dat doen wij via het systeem van American factoring. Dat werkt zo: na het tekenen van een overeenkomst bent u klant bij DBS2. Op de factuur aan uw klant zet u – in plaats van uw eigen gegevens – de naam en het rekeningnummer van DBS2. Een kopie van die factuur stuurt u aan ons op. U kunt er ook voor kiezen om de volledige facturatie aan ons uit te besteden. Dan levert u uw ondertekende werkbon of urenstaat bij ons in.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u van DBS2 het geld van de openstaande factuur op uw rekening. Snel, eenvoudig en flexibel.

Bovendien neemt DBS2 het kredietrisico van u over. Als uw klant niet kan betalen, kunnen wij terugvallen op onze verzekering. Uiteraard beoordelen wij uw klant vooraf op zijn kredietwaardigheid. U kunt doorgaan met ondernemen, zonder zorgen en zonder grote risico’s. Om gebruik te kunnen maken van vordering verkopen via factoring, betaalt u een factor fee. Die bestaat uit een vast percentage over de overgenomen facturen.

De factoring kosten wegen echter prima op tegen de baten. Denk hierbij aan het wegnemen van onzekerheid over wanneer en of uw facturen betaald gaan worden. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van uw openstaande facturen zoals het sturen van herinneringen en aanmaningen.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.