Direct contact? 071 40 88 164

Vordering cederen

Voor iedere ondernemer is het vervelend als een betaling lang op zich laat wachten. Als dat bij meerdere klanten tegelijk gebeurt, kan het zelfs tot financiële problemen leiden. Er komt immers geen geld binnen terwijl uw eigen kosten doorlopen. In zo’n situatie kunt u een vordering cederen. Dat betekent dat u de openstaande vordering, de schuld van uw klant, verkoopt. De cessie vordering, het rechtsgeldig overdragen van de schuld, kan DBS2 voor u verzorgen.

Een vordering cederen: hoe werkt het?

Als u een schuld heeft op een persoon of organisatie, kunt u die openstaande vordering aan DBS2 cederen. We spreken dan van cessie vordering. DBS2 neemt voor u de volledige facturatie over. U hoeft slechts een ingevulde werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. U kunt er ook voor kiezen zelf de facturatie te verzorgen en ons een kopie van de factuur toe te sturen.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld op de rekening. Mocht uw klant onverhoopt niet betalen, dan neemt DBS2 het risico over. Voordat u klant bij ons wordt, controleert DBS2 de kredietwaardigheid van uw debiteuren.

Voor onze dienstverlening betaalt u een vergoeding; de factoring kosten. Een vordering cederen geeft u als ondernemer de rust en financiële ruimte om te blijven ondernemen. Na het tekenen van een akte cessie vordering neemt DBS2 de debiteurenadministratie van u over, inclusief het debiteurenrisico. Een vordering cederen verzekert u dus ook tegen wanbetaling.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Team DBS2

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald