Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Vordering cederen

Voor iedere ondernemer is het vervelend als een betaling lang op zich laat wachten. Als dat bij meerdere klanten tegelijk gebeurt, kan het zelfs tot financiële problemen leiden. Er komt immers geen geld binnen terwijl uw eigen kosten doorlopen. In zo’n situatie kunt u een vordering cederen. Dat betekent dat u de openstaande vordering, de schuld van uw klant, verkoopt. De cessie vordering, het rechtsgeldig overdragen van de schuld, kan DBS2 voor u verzorgen.

Een vordering cederen: hoe werkt het?

Als u een schuld heeft op een persoon of organisatie, kunt u die openstaande vordering aan DBS2 cederen. We spreken dan van cessie vordering. DBS2 neemt voor u de volledige facturatie over. U hoeft slechts een ingevulde werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. U kunt er ook voor kiezen zelf de facturatie te verzorgen en ons een kopie van de factuur toe te sturen.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld op de rekening. Mocht uw klant onverhoopt niet betalen, dan neemt DBS2 het risico over. Voordat u klant bij ons wordt, controleert DBS2 de kredietwaardigheid van uw debiteuren.

Voor onze dienstverlening betaalt u een vergoeding; de factoring kosten. Een vordering cederen geeft u als ondernemer de rust en financiële ruimte om te blijven ondernemen. Na het tekenen van een akte cessie vordering neemt DBS2 de debiteurenadministratie van u over, inclusief het debiteurenrisico. Een vordering cederen verzekert u dus ook tegen wanbetaling.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.