Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Verkoop je vordering

Verkoop je vordering en u kunt snel en flexibel rekenen op meer werkkapitaal. Dat advies geven ondernemers elkaar steeds vaker. Waar gaat dit over? Factoring, het verkopen van uitstaande facturen, is vooral voor kleinere ondernemers een interessante optie. Verkoop je vordering en u heeft minder administratie, nauwelijks kredietrisico en binnen 2 werkdagen uw geld. Zo kunt u als ondernemer blijven concentreren op datgene waar u goed in bent.

Hoe werkt het?

Verkoop je vordering aan factoringmaatschappij DBS2 en DBS2 neemt de volledige facturatie over. U hoeft alleen nog een ingevulde werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. U kunt er ook voor kiezen zelf de factuur aan uw klant te sturen. Daarop zet u dan – in plaats van uw eigen gegevens – de naam en het rekeningnummer van DBS2. En u stuurt ons een kopie van die factuur.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld op uw rekening. DBS2 neemt het debiteurenrisico over. Tevoren controleren wij de kredietwaardigheid van uw klant.

Verkoop je vordering en u bent verzekerd tegen wanbetaling

Tegen betaling van een vergoeding, de factor fee, kunt u blijven ondernemen zonder zorgen. En zonder grote risico’s. De factoring kosten wegen op tegen de baten. Denk bijvoorbeeld aan de zekerheid van betaling, ook als uw rekeningen onbetaald blijven. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van de openstaande rekeningen.

U hoeft zelf geen herinneringen en aanmaningen meer te sturen. U kunt blijven ondernemen zonder zorgen.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald