Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Verkoop je vordering

Verkoop je vordering en u kunt snel en flexibel rekenen op meer werkkapitaal. Dat advies geven ondernemers elkaar steeds vaker. Waar gaat dit over? Factoring, het verkopen van uitstaande facturen, is vooral voor kleinere ondernemers een interessante optie. Verkoop je vordering en u heeft minder administratie, nauwelijks kredietrisico en binnen 2 werkdagen uw geld. Zo kunt u als ondernemer blijven concentreren op datgene waar u goed in bent.

Hoe werkt het?

Verkoop je vordering aan factoringmaatschappij DBS2 en DBS2 neemt de volledige facturatie over. U hoeft alleen nog een ingevulde werkbon of urenstaat bij ons in te leveren. U kunt er ook voor kiezen zelf de factuur aan uw klant te sturen. Daarop zet u dan – in plaats van uw eigen gegevens – de naam en het rekeningnummer van DBS2. En u stuurt ons een kopie van die factuur.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld op uw rekening. DBS2 neemt het debiteurenrisico over. Tevoren controleren wij de kredietwaardigheid van uw klant.

Verkoop je vordering en u bent verzekerd tegen wanbetaling

Tegen betaling van een vergoeding, de factor fee, kunt u blijven ondernemen zonder zorgen. En zonder grote risico’s. De factoring kosten wegen op tegen de baten. Denk bijvoorbeeld aan de zekerheid van betaling, ook als uw rekeningen onbetaald blijven. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van de openstaande rekeningen.

U hoeft zelf geen herinneringen en aanmaningen meer te sturen. U kunt blijven ondernemen zonder zorgen.

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.