Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Openstaande facturen?

Factoring helpt!

Te vaak en te langdurig openstaande facturen kunnen de continuïteit van uw onderneming in gevaar brengen. Vooral voor ondernemers in het MKB, freelancers en ZZP’ers zijn openstaande facturen niet prettig. U heeft immers werkkapitaal nodig om te kunnen blijven groeien. Ook als uw klanten niet of te laat betalen. Bovendien kosten de administratie en het beheer van openstaande facturen u veel tijd en zorgen. Factoring via DBS2 kan in dat geval een goede oplossing zijn.

Snel uw geld ontvangen

Factoring ontstond in Amerika en kent verschillende vormen. DBS2 werkt volgens het systeem van American factoring. Dat betekent dat DBS2 de volledige debiteurenadministratie overneemt, inclusief het risico. Ook ingeval van lang openstaande facturen, heeft u binnen 2 werkdagen uw geld. In ruil voor onze service betaalt u factoring kosten. Deze wegen echter ruimschoots op tegen de voordelen: snel beschikken over uw geld, weinig risico en minder administratie. U kunt blijven ondernemen zonder zorgen.

De voordelen van DBS2

  • Volledige facturering wordt uit handen genomen
  • Alleen uw getekende urenstaat of werkbon inleveren
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.