Jaap van Aalst

Commercieel directeur

Een man van de praktijk, die het vak leerde door het te doen. Jaap startte DBS2 in 2012 samen met financieel directeur Willem van der Marel. In zijn functie rijdt Jaap vele kilometers per jaar door het hele land om klanten te bezoeken en nieuwe concepten te bespreken. Hij is sociaal sterk en kan zich goed inleven in de situatie van een klant. Jaap is laagdrempelig en informeel in de omgang. Zo kunt u Jaap ’s avonds gerust bellen of een berichtje sturen om nog even iets te bespreken. Als het aan hem lag zou DBS2 nog harder groeien, dankzij zijn grenzeloze ambitie.

Willem van der Marel

Financieel directeur

Medeoprichter Willem van der Marel is trots op de ontwikkeling die DBS2 in vier jaar tijd heeft doorgemaakt. De jaarlijkse verdubbeling van de onderneming zal zich voortzetten, zo verwacht hij. De vraag naar factoring blijft immers groeien. Willem studeerde HBO Bedrijfseconomie en deed vervolgens een master Controlling aan de universiteit Nyenrode. Als financieel directeur houdt hij zich vooral bezig met het aansturen van het team, het beheer van de financiën, het onderhouden van contacten met banken en andere financiële instellingen en allerhande juridische zaken, waaronder het aanpassen van contracten. Zijn uitdaging is te zorgen voor een gezonde, beheersbare groei van het bedrijf. Willem is sterk in management, organiseren en prioriteiten stellen. Als verantwoordelijk duo vullen Jaap van Aalst en Willem van der Marel elkaar prima aan. “DBS2 is een platte organisatie met een open werksfeer, iets wat redelijk uniek is voor een financiële organisatie.”

Jeanette van der Plas

Jeanette is hét aanspreekpunt voor klanten vanaf de beginjaren in 2013. Uw eerste contact met DBS2, loopt bijna altijd via onze ambitieuze jonge collega. Dagelijks is ze bezig met het bijzonder beheer van de debiteuren. Het is haar uitdaging om ook in lastigere situaties te zorgen dat het openstaande bedrag voor klanten binnenkomt. Dat doet ze vriendelijk, maar vasthoudend en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. “Iedere dag is anders. Dat ik ook veel organisatorische zaken op kantoor regel, zorgt voor een prima totaalpakket.”

Diana van Beelen

Sinds maart 2015 is Diana bij DBS2 in dienst als administratief medewerker. Ze werkt parttime om werk en gezin te combineren. Hoewel ze oorspronkelijk is opgeleid als directiesecretaresse, is ze als een vis in het water in haar administratieve functie. Als de klant tevreden is, is Diana dat ook. Behulpzaam, secuur en geduldig voert Diana haar taken uit. Ze informeert klanten over de gang van zaken en verwerkt de facturen. “Het is hard werken bij DBS2, maar de fijne werksfeer geeft de juiste balans.”

Jasper Hoek

Ook Jasper is dagelijks bezig met de administratieve boekhouding. Hij volgde de opleidingen Administrateur bij het ROC en deed een vervolgopleiding moderne bedrijfsadministratie. Als alles financieel klopt, is Jasper trots. Want zijn uitdaging is om zijn werk uiterst zorgvuldig te doen, zodat alle cijfers correct zijn. “Tot op de cent”. Hij is dan ook vooral sterk in het uitzoeken van verschillen bij klanten. Ook een eventueel geval van financieel misbruik, spoort hij gegarandeerd op. Al sinds juli 2015 maakt Jasper met veel plezier deel uit van het team bij DBS2.

Desirée Bodijn

Klanten geven haar complimenten over de goede samenwerking en dat maakt Desirée trots. Dagelijks is ze zeer professioneel en secuur in de weer om bonnen van de klanten te verwerken tot facturen. Via e-mail en telefoon onderhoudt zij hierover de communicatie met opdrachtgevers en klanten. Al sinds november 2015 voelt Desirée zich thuis binnen het team van DBS2. “Ik heb voldoening van mijn werk als alles correct is afgerond. Hard werken in een informele sfeer past goed bij mij.”

Mirjam Ooijendijk

Sinds januari 2017 is Mirjam bij DBS2 in dienst. Ze werkt parttime om werk en gezin te combineren. Mirjam heeft de opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen succesvol afgerond en heeft jaren ervaring in de financiële dienstverlening. Met plezier verwerkt zij facturen van onze klanten en houdt zij zich bezig met het debiteurenbeheer. Haar flexibiliteit, empathisch vermogen en team spirit zet zij graag in om klanten van DBS2 van dienst te zijn. De combinatie van het contact met klanten en het administratieve werkt geeft haar veel voldoening.

Jeroen Durieux

Tijdens zijn stage vanaf augustus 2017 houdt Jeroen zich vooral met de interne boekhouding bezig bij DBS2. Dat hij goed met mensen kan omgaan en met cijfers, komt hem daarbij goed van pas. Veel leren in een leuk team geeft hem veel voldoening. Hij richt zijn pijlers voor de toekomst daarom op een carrière in de financiële dienstverlening.

Marja Reijken

Toen Marja ging werken, ontdekte ze dat een financieel administratieve functie helemaal bij haar past. Ze werkte 10 jaar als administratief medewerker bij een textielimporteur-exporteur en vervolgens bij een catering bedrijf. Sinds juli 2017 maakt Marja met veel plezier deel uit van het team bij DBS2. Haar werkdag is geslaagd als ze alles wat op een dag binnenkomt, goed heeft kunnen verwerken. En dat is bijna altijd het geval, want Marja pakt graag aan, is behulpzaam en leergierig.

Kirsten van Gent

Sinds oktober 2017 is Kirsten bij DBS2 in dienst. Ze volgde een secretariële opleiding bij Schroevers. Kirsten houdt zich dagelijks bezig met de klanten van DBS2 Factoring en DBS2 Finance. Het opstellen van contracten, limieten aanvragen en klanten telefonisch te woord staan kan Kirsten als geen ander. “Ik vind mijn werk bij DBS2 erg leuk. Het werk is heel afwisselend en ik heb goed contact met de klanten en mijn collega’s. Dat maakt dat ik met plezier naar mijn werk toe ga.”

Sabrina van Zuijlen

Dat Kirsten elke dag met plezier naar haar werk gaat was ook Sabrina niet ontgaan. Resultaat? Sabrina is vanaf december 2017 in dienst als administratief medewerker bij DBS2. De werkzaamheden van Sabrina bestaan uit facturatie en het nabellen van debiteuren. “Via Kirsten van Gent ben ik bij DBS2 terecht gekomen. Het werk is gezellig en de collega’s maken het nog leuker. Je wordt goed op weg geholpen en iedereen wil je helpen, indien nodig.”

Suzanne Worst

Suzanne heeft de opleiding tot directiesecretaresse gevolgd. Via een uitzendbureau is ze in oktober 2017 bij DBS2 terecht gekomen. Suzanne is voor DBS2 Nederland volop bezig met het verwerken van facturen en het onderhouden van goede contacten met klanten en hun opdrachtgevers. “Het werken bij DBS2 vind ik leuk binnen een gezellig team. Mijn eerste ‘echte’ baan, een goed begin om ervaring op te doen.”

Nikita van Dijk

Sinds november 2017 is Nikita bij DBS2 in dienst. Ze heeft haar HAVO diploma afgerond en is nu bezig met haar praktijkdiploma voor boekhouding. Dagelijks is Nikita bezig met facturen maken en debiteuren (na)bellen. “Ik vind het super leuk om te werken bij DBS2. Ik heb leuke collega’s en er hangt een hele fijne werksfeer. Het werk is afwisselend en dat maakt het extra leuk om te werken voor DBS2.”

Arie van Aalst

Sinds januari 2018 is Arie van Aalst bij DBS2 in dienst. Hij kwam via zijn broer -Jaap van Aalst – in aanraking met DBS2 en is sindsdien fulltime in dienst. Arie is binnen de organisatie volop bezig met debiteurenbeheer en het adviseren van onze klanten. “DBS2 is een platte organisatie waardoor ik het werken als prettig ervaar. De sfeer op de werkvloer is altijd ontspannen en gezellig.”

Jaap van Beelen

Jaap van Beelen is dagelijks bezig met de administratieve boekhouding. Voordat Jaap bij DBS2 terecht kwam had hij al 35 jaar ervaring bij andere bedrijven in de financiële sector. Voor de andere bedrijven deed Jaap o.a. de administratie en relatiebeheer. Jaap is naast zijn ruime ervaring ook in het bezit van diverse diploma’s waaronder boekhouden, loonadministratie en verschillende belastingen. Sinds januari 2018 maakt Jaap met veel plezier deel uit van het team bij DBS2. “Ik ben zeer tevreden over het werken bij DBS2. Prima werkgevers, prettige collega’s, goede werksfeer in een leuk, jong en dynamische onderneming.”

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter: