Jeanette van der Plas

Jeanette is hét aanspreekpunt voor klanten vanaf de begin jaren in 2013. Uw eerste contact met DBS2, loopt bijna altijd via onze ambitieuze jonge collega. Dagelijks is ze bezig met het bijzonder beheer van de debiteuren. Het is haar uitdaging om ook in lastigere situaties te zorgen dat het openstaande bedrag voor klanten binnenkomt. Dat doet ze vriendelijk, maar vasthoudend en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. “Iedere dag is anders. Dat ik ook veel organisatorische zaken op kantoor regel, zorgt voor een prima totaalpakket.”

Mirjam Ooijendijk

Sinds januari 2017 is Mirjam bij DBS2 in dienst. Ze werkt parttime om werk en gezin te combineren. Mirjam heeft de opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen succesvol afgerond en heeft jaren ervaring in de financiële dienstverlening. Met plezier verwerkt zij facturen van onze klanten en houdt zij zich bezig met het debiteurenbeheer.

Jan van der Plas

Sinds september 2016 is Jan van der Plas werkzaam bij DBS2. Hij heeft de opleiding administrateur succesvol afgerond en op dit moment volgt hij, naast zijn fulltime functie, de vervolgopleiding moderne bedrijfsadministratie. Bij DBS2 is hij dagelijks bezig met de administratieve boekhouding en verwerkt hij met plezier de facturen van onze klanten.

Desiree Bodijn

Klanten geven haar complimenten over de goede samenwerking en dat maakt Desirée trots. Ze bevindt zich daarom prima op haar plaats in het team van DBS2. Dagelijks is ze zeer professioneel en secuur in de weer om bonnen van de klanten te verwerken tot facturen en de communicatie hierover met opdrachtgevers en klanten te onderhouden via e-mail en telefoon. Sinds november 2015 is Desirée fulltime in dienst. “Het is nog te kort om te oordelen over de toekomst, maar hard werken in een informele sfeer past goed bij mij.”

Diana van Beelen

Sinds maart 2015 is Diana bij DBS2 in dienst als administratief medewerker. Ze werkt parttime om werk en gezin te combineren. Hoewel ze oorspronkelijk is opgeleid als directiesecretaresse, is ze als een vis in het water in haar administratieve functie. Als de klant tevreden is, is Diana dat ook. Behulpzaam, secuur en geduldig voert Diana haar taken uit. Ze informeert klanten over de gang van zaken en verwerkt de facturen. “Het is hard werken bij DBS2, maar de fijne werksfeer geeft de juiste balans.”

Jasper Hoek

Ook Jasper is dagelijks bezig met de administratieve boekhouding. Zijn opleiding tot Administrateur bij het ROC heeft hij afgerond. Binnenkort start hij met een vervolgopleiding moderne bedrijfsadministratie. Als alles financieel klopt, is Jasper trots. Want zijn uitdaging is om zijn werk uiterst zorgvuldig te doen, zodat alle cijfers correct zijn. “Tot op de cent”. Bovendien bekijkt Jasper de kosten- en batenrapportages graag op kansen om te bezuinigen. Hij is in dienst sinds juli 2015.

Jaap van Aalst

Commercieel directeur

Een man van de praktijk, die het vak leerde door het te doen. Jaap startte DBS2 in 2012 samen met financieel directeur Willem van der Marel. In zijn functie rijdt Jaap vele kilometers per jaar door het hele land om klanten te bezoeken en nieuwe concepten te bespreken. Hij is sociaal sterk en kan zich goed inleven in de situatie van een klant. Jaap is laagdrempelig en informeel in de omgang. Zo kunt u Jaap ’s avonds gerust bellen of een berichtje sturen om nog even iets te bespreken. Als het aan hem lag zou DBS2 nog harder groeien, dankzij zijn grenzeloze ambitie.

Willem van der Marel

Financieel directeur

Medeoprichter Willem van der Marel is trots op de ontwikkeling die DBS2 in vier jaar tijd heeft doorgemaakt. De jaarlijkse verdubbeling van de onderneming zal zich voortzetten, zo verwacht hij. De vraag naar factoring blijft immers groeien. Willem studeerde HBO Bedrijfseconomie en deed vervolgens een master Controlling aan de universiteit Nyenrode. Als financieel directeur houdt hij zich vooral bezig met het aansturen van het team, het beheer van de financiën, het onderhouden van contacten met banken en andere financiële instellingen en allerhande juridische zaken, waaronder het aanpassen van contracten. Zijn uitdaging is te zorgen voor een gezonde, beheersbare groei van het bedrijf. Willem is sterk in management, organiseren en prioriteiten stellen. Als verantwoordelijk duo vullen Jaap van Aalst en Willem van der Marel elkaar prima aan. Willem: DBS2 is een platte organisatie met een open werksfeer, iets wat redelijk uniek is voor een financiële organisatie.”

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter: