Direct contact? 071 40 88 164

Wat is Factoring?

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij een extern bedrijf de facturering, ofwel de afhandeling van de debiteuren, verzorgt. U maakt zelf de factuur aan uw klant, maar met onze gegevens. U ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen uw geld, waardoor u de cashflow op gang kunt houden.

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat een bedrijf kan blijven groeien. Zo kunt u naar de bank stappen of kiezen voor crowdfunding. De ervaring leert dat deze twee manieren omslachtig zijn en vaak veel geld en/of tijd kosten. Tijd en geld die een organisatie juist niet heeft. Daarom is factoring bij DBS2 Factoring een perfecte keuze. Binnen 2 werkdagen beschikt u weer over werkkapitaal, waarmee u kunt investeren in zaken of de zaken op gang kunt houden.

American Factoring

DBS2 Factoring maakt gebruik van American Factoring. Dit houdt in dat u losse facturen kunt indienen. Vervolgens betaalt DBS2 Factoring deze factuur, minus de afgesproken kosten, aan u uit. De kosten bestaan uit een percentage van de factuur. DBS2 Factoring bespreekt de hoogte van het percentage van tevoren met u. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Deze manier van factoring is geschikt voor freelancers, ZZP’ers en het MKB.

Kredietwaardigheid factoring

DBS2 Factoring checkt altijd de kredietwaardigheid van debiteuren, voordat u gebruik kunt maken van de diensten. Naast de kredietwaardigheid kijkt de organisatie ook naar het betalingsrisico. Het kan voorkomen dat DBS2 Factoring door de uitslag van deze checks de facturen niet kan aannemen. Dit zal te allen tijde naar u gecommuniceerd worden. Vaak is de kredietwaardigheid geen probleem en kunt u dezelfde dag nog starten met het indienen van facturen.

Voordelen van factoring

  • Snel beschikken over uw geld;
  • U maakt zelf de factuur met onze gegevens;
  • DBS2 Factoring hanteert een vast tarief waardoor u niet voor verrassingen komt te staan;
  • Geen kredietrisico;
  • Persoonlijk contact.

Meer informatie?

Ben u freelancer, ZZP’er of werkt u voor een MKB-organisatie en wilt u meer weten over factoring bij DBS2 Factoring? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialist Jaap van Aalst vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U kunt bellen naar 071 40 88 164 of een e-mail sturen naar info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Team DBS2

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald