Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Wanneer kiezen voor factoring?

Als zelfstandige of kleine tot middelgrote ondernemer kunt u niet lang wachten tot uw klant betaalt. Factoring is dan een uitkomst om snel over uw geld te kunnen beschikken en door te gaan met ondernemen.

Factoring is geschikt voor alle bedrijven die zakendoen met andere bedrijven in Nederland. Met name voor freelancers, zzp’ers en het midden- en kleinbedrijf. Voor deze en andere ondernemingen is het vaak prettig om snel over werkkapitaal te beschikken.

Want oplopende betalingstermijnen van uw debiteuren of een instroom van debiteuren die seizoensgebonden is, zijn dikwijls redenen om een partij als DBS2 in te schakelen.

Er zijn geen criteria waaraan u moet voldoen om van factoring via DBS2 gebruik te maken. Wij beoordelen alleen uw opdrachtgever op kredietwaardigheid.

Om vast te stellen of u gebruik kunt maken van de diensten van DBS2 geven wij u graag persoonlijk advies. Wilt u daar meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald