Rondom Goede Vrijdag en Pasen hanteren de banken aangepaste verwerkingstijden en dient u rekening te houden met vertraagde betalingen. Raadpleeg hiervoor de website van uw bank.
Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto homepagina

Hoe gaat factoring bij DBS2 in zijn werk?

Stel u heeft snel extra kapitaal nodig voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld voor een investering. Of omdat u enkele grote klanten heeft, die laat betalen. Of omdat uw geld vast zit in machines, gebouwen of een wagenpark. Factoring kan dan een goede oplossing zijn. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Als u gebruik wil maken van factoring via DBS2 en besluit klant te worden, beoordelen wij allereerst uw opdrachtgever op kredietwaardigheid. Is die in orde, dan stuurt u ons een kopie van de factuur aan uw opdrachtgever. Wij betalen u het openstaande bedrag binnen 2 werkdagen uit. Zo hoeft u niet te wachten totdat uw klant betaalt en kunt u doorgaan met ondernemen. Mocht uw klant niet of pas heel laat betalen, dan nemen wij dat risico en die zorgen van u over.

Met factoring via DBS2 heeft u dus snel uw geld en kunt u zonder zorgen over de betaling doorgaan met ondernemen. In ruil voor die zekerheid, betaalt u ons een vergoeding.

Te mooi om waar te zijn? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op