Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

DBS2 sponsor Flower Parade

DBS2 sponsort de Flower Parade Rijnsburg van 2015. Als bedrijf gevestigd in dezelfde gemeente wil DSB2 hiermee graag zijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien. Bovendien heeft DBS2 grote binding met het evenement door een jarenlange, trouwe en gewaardeerde klant in de sector.

De Flower Parade (bloemencorso) Rijnsburg is een jaarlijks evenement als promotie van de bloemen- en plantensector. Honderden mensen en bedrijven uit de gemeente zijn hierbij actief en betrokken. Veel burgers in de regio verdienen hun inkomen in de sierteeltsector. Bloemenveiling Flora Holland is dan ook een van de belangrijkste werkgevers in de gemeente.

De fleurige optocht van praalwagens, prachtig versierde personenauto’s en vele muziekkorpsen in is de zomermaanden steevast een grote publiekstrekker. Zowel voor mensen uit de omgeving als voor toeristen. Ook de aandacht van de media voor de Flower Parade is groot. Dit jaar vindt de Flower Parade Rijnsburg voor de 70e keer plaats. Het thema van deze jubileumeditie is ‘Sound of flowers’.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald