Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto homepagina

DBS2 sponsor Flower Parade

KATWIJK – Factoringbedrijf DBS2 sponsort de Flower Parade Rijnsburg van 2015. Als bedrijf gevestigd in dezelfde gemeente wil DSB2 hiermee graag zijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien. Bovendien heeft DBS2 grote binding met het evenement door een jarenlange, trouwe en gewaardeerde klant in de sector.

De Flower Parade (bloemencorso) Rijnsburg is een jaarlijks evenement als promotie van de bloemen- en plantensector. Honderden mensen en bedrijven uit de gemeente zijn hierbij actief en betrokken. Veel burgers in de regio verdienen hun inkomen in de sierteeltsector. Bloemenveiling Flora Holland is dan ook een van de belangrijkste werkgevers in de gemeente.

De fleurige optocht van praalwagens, prachtig versierde personenauto’s en vele muziekkorpsen in is de zomermaanden steevast een grote publiekstrekker. Zowel voor mensen uit de omgeving als voor toeristen. Ook de aandacht van de media voor de Flower Parade is groot. Dit jaar vindt de Flower Parade Rijnsburg voor de 70e keer plaats. Het thema van deze jubileumeditie is ‘Sound of flowers’.

flowerparade