Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

DBS2 op online platform ‘Kapitaal Op Maat’

De behoefte aan factoring via DBS2 groeit. Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om aan die groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, staat DBS2 sinds deze maand vermeld op het online platform ‘Kapitaal Op Maat’.

Dit is een online platform dat investeerders en ondernemers rechtstreeks bij elkaar brengt. Particuliere en zakelijke beleggers kunnen via het platform besluiten om DBS2 te helpen factoring voor haar klanten mee te financieren, ook wel ‘crowdfunding’ genoemd.

DBS2 voldoet aan de strikte regels die ‘Kapitaal op Maat’ daaraan stelt, zoals de risicobeoordeling door financiële experts. Op die manier kan DBS2 haar klanten nog beter van dienst zijn bij de groei van hun onderneming. Zonder zorgen over hun liquiditeit.

Crowdfunding is de laatste jaren in opkomst. Het is een vorm van cofinanciering waarbij meerdere investeerders geld steken in een plan voor een bedrijf, product of dienst. Er zijn veel succesvolle voorbeelden bekend van die manier van financieren. Dat crowdfunding zo’n groei doormaakt, is geen toeval. Het is voor ondernemers immers steeds lastiger om bij de bank een krediet te krijgen. Bovendien is het verschil tussen de rente op een spaarrekening nauwelijks hoger dan de inflatie.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald