Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

MKB Factoring

Ondernemen zonder geldzorgen met DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen zoals bijvoorbeeld een snelle groei, waardoor bij ondernemers meer behoefte is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

 

MKB Factoring

Factoring voor het grootbedrijf vanaf 1%

De mogelijkheden ontdekken van factoring naar eigen wens? Met MKB factoring bieden wij een maatwerk oplossing wat u als ondernemer de voordelen van factoring biedt en de risico’s op maat.

MKB Factoring is met name geschikt voor het grootbedrijf. Deze vorm van factoring geeft de mogelijkheid om te kiezen voor acceptabele risico’s.

Onze adviseur informeert u graag over de voordelen mogelijkheden van MKB Factoring.

De voordelen van MKB Factoring:

  • 100% van uw factuur direct betaald
  • DBS2 Factoring neemt het debiteurenbeheer en betalingsrisico over.
  • Lage factor fee vanaf 1% i.c.m. met een rentebedrag over het openstaande saldo
  • Uitbetaling op dezelfde dag
  • Snelle digitale verwerking van uw factuur

 

Het verschil tussen American Factoring en MKB Factoring

Uw factoring direct regelen bij DBS2 Factoring

Wilt u graag geïnformeerd worden over factoring en de mogelijkheden voor uw onderneming? Maak gebruik van het contactformulier via onderstaande knop ‘Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen’ of de contact pagina. Dit verplicht u tot niets. Wij nemen vervolgens contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via tel. 071 40 88 164. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.