Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

MKB Factoring

MKB Factoring

Ondernemen zonder geldzorgen

De dagelijkse rompslomp van de algehele facturatie is voor veel ondernemers een blok aan het been. U krijgt te maken met niet (of laat) betalende debiteuren en het nabellen hiervan. Dat kost u tijd, en daarmee uiteindelijk geld.
Meer werkkapitaal, continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Dat is wat voorop staat voor het MKB. Het is mogelijk met factoring van DBS2. Factoring zorgt voor meer zekerheid en geeft u als ondernemer de kans om op een vertrouwde manier zaken te doen.

Factoring voor het grootbedrijf vanaf 1%

MKB Factoring is ideaal voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Deze vorm van factoring is maatwerk, of zoals wij zeggen: factoring naar wens. MKB Factoring is met name geschikt voor het grootbedrijf; u heeft de voordelen van factoring en de risico’s op maat. Uw grootste voordeel: uw facturen worden altijd 100%, en binnen 24 uur, betaald. Hierbij neemt DBS2 het debiteurenbeheer en betalingsrisico van u over. DBS2 werkt met een factor fee vanaf 1%, met een rentebedrag over het openstaande saldo.

Het verschil tussen American Factoring en MKB Factoring

Regel uw factoring direct bij DBS2 Factoring

Laat u informeren over de mogelijkheden van factoring voor uw onderneming. Onze adviseurs staan u graag te woord. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 071 40 88 164 (werkdagen, 9:00 tot 17:00 uur). Of vraag een adviesgesprek aan via onderstaande knop.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald