Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Liquiditeit verbeteren?

Liquiditeit verbeteren met factoring

Als ondernemer heeft u natuurlijk steeds voldoende werkkapitaal nodig. Bijvoorbeeld om uw inkopen op tijd te kunnen betalen. Zo kan uw onderneming blijven groeien. Liquiditeit verbeteren kan op verschillende manieren. Tegenwoordig zijn banken echter terughoudend in het verstrekken van kredieten. Bovendien duurt een aanvraag dikwijls erg lang.

Via factoring kunt u niet alleen liquiditeit verbeteren, maar tegelijkertijd ook uw debiteurenbeheer uitbesteden. Inclusief het debiteurenrisico. Voor veel kleinere ondernemers is factoring daarom een interessante optie.

DBS2 is ruim 10 jaar specialist op het gebied van factoring. Wij werken voor freelancers, ZZP’ers en bedrijven in het MKB.

Geen kredietrisico

Als u klant bent geworden bij DSB2, stuurt u ons een kopie van uw facturen. Op die facturen aan uw klanten zet u het rekeningnummer van DBS2. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de facturatie uit te besteden aan DBS2. In dat geval stuurt u ons de ondertekende werkbonnen of urenstaten.

DBS2 stort binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening. Een snelle, eenvoudige en flexibele manier van liquiditeit verbeteren. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Uiteraard beoordelen wij uw klant vooraf op kredietwaardigheid. Liquiditeit verbeteren wordt zo flexibel doorgaan met ondernemen. Zonder zorgen en zonder grote risico’s.

Voor onze dienstverlening betaalt u factoringkosten. Die bestaan uit een vast percentage over de overgenomen facturen. Deze kosten wegen echter ruimschoots op tegen de voordelen. U heeft geen zorgen meer over hoe liquiditeit verbeteren als uw facturen te lang openstaan. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie. Herinneringen of aanmaningen sturen, nemen wij u uit handen.

DBS2 Ervaringen:

“Ons detacheringsbureau werkt met opdrachten waarbij een betaaltermijn geldt van 30 dagen. Wij maken regelmatig gebruik van freelancers die ons wekelijks hun facturen toesturen. Dat betekent dat ons bureau steeds minimaal 5 weken moet voorfinancieren. Als het veel of grotere opdrachten betreft, kan dat heel vervelend uitpakken. Onze liquiditeit verbeteren met factoring gaf snel meer middelen om te kunnen blijven concurreren.”

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald