Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoringmaatschappij

DBS2 is al meer dan 10 jaar actief als factoringmaatschappij voor bedrijven en organisaties in het binnen- en buitenland. Een factoringmaatschappij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in factoring. Factoring wil zeggen het financieren van gefactureerde omzet.

Als factoringmaatschappij verzorgt DBS2 via factoring de volledige facturatie voor freelancers, ZZP’ers en ondernemers in het MKB. U hoeft alleen uw getekende werkbon of urenstaat in te leveren. U kunt er ook voor kiezen de facturatie zelf te verzorgen en ons een kopie van de factuur te sturen.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld van uw openstaande facturen. DBS2 neemt bovendien het debiteurenrisico over.

Verzekering van wanbetaling

Als factoringmaatschappij neemt DBS2 het debiteurenbeheer van u over. U als ondernemer heeft zo veel minder administratie. Bovendien neemt factoringmaatschappij DBS2 het risico van u over wanneer een klant niet betaalt. DBS2 kan daarvoor terugvallen op haar verzekering.

Bovendien heeft factoringmaatschappij DBS2 door jarenlange ervaring, veel kennis opgedaan. Denk aan informatie over de financiële situatie van bedrijven en hun ontwikkelingen. Factoringmaatschappij DBS2 kan daardoor in korte tijd de kredietwaardigheid van debiteuren beoordelen.

Voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.