Direct contact? 071 40 88 164

Factoringmaatschappij

DBS2 is al meer dan 10 jaar actief als factoringmaatschappij voor bedrijven en organisaties in het binnen- en buitenland. Een factoringmaatschappij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in factoring. Factoring wil zeggen het financieren van gefactureerde omzet.

Als factoringmaatschappij verzorgt DBS2 via factoring de volledige facturatie voor freelancers, ZZP’ers en ondernemers in het MKB. U hoeft alleen uw getekende werkbon of urenstaat in te leveren. U kunt er ook voor kiezen de facturatie zelf te verzorgen en ons een kopie van de factuur te sturen.

Binnen 2 werkdagen na factuurdatum ontvangt u het geld van uw openstaande facturen. DBS2 neemt bovendien het debiteurenrisico over.

Verzekering van wanbetaling

Als factoringmaatschappij neemt DBS2 het debiteurenbeheer van u over. U als ondernemer heeft zo veel minder administratie. Bovendien neemt factoringmaatschappij DBS2 het risico van u over wanneer een klant niet betaalt. DBS2 kan daarvoor terugvallen op haar verzekering.

Bovendien heeft factoringmaatschappij DBS2 door jarenlange ervaring, veel kennis opgedaan. Denk aan informatie over de financiële situatie van bedrijven en hun ontwikkelingen. Factoringmaatschappij DBS2 kan daardoor in korte tijd de kredietwaardigheid van debiteuren beoordelen.

Voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Team DBS2

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald