Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

ZZP Factoring een goed idee?

ZZP Factoring een goed idee?

Als zelfstandig ondernemer kunt u meestal niet lang wachten totdat uw facturen betaald zijn. U wilt door kunnen gaan met ondernemen. Debiteurenbeheer en het bijbehorende risico kosten tijd, geld en zorgen.

ZZP Factoring is een financiële oplossing speciaal voor zelfstandige ondernemers zonder personeel.

Factoring ZZP hoe werkt het?

ZZP factoring wil zeggen dat u als zelfstandig ondernemer uw debiteurenrisico overdraagt aan een factoringmaatschappij. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring .

Zodra wij met u een overeenkomst hebben gesloten, stuurt u ons een kopie van uw uitstaande facturen. Op die facturen aan uw klanten zet u onze naam en ons rekeningnummer in plaats van uw eigen rekeningnummer. Uw klant merkt nauwelijks verschil. Alleen het rekeningnummer is dus anders als u kiest voor ZZP factoring.

Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de facturatie door DBS2 te laten verzorgen. Dan ontvangen wij graag de getekende werkbonnen of urenstaten.

Wij betalen u het openstaande bedrag van de facturen binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring voor ZZP’ers werkt op die manier ook als een kredietverzekering. In ruil voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

DBS2 Ervaringen:

“Mijn filmproductiebedrijf heeft geen eigen personeel in dienst. Per project huren we de juiste mensen in. De oplevering van een productie kan lang duren, zeker als opnamen op verschillende momenten in het jaar nodig zijn.

Dan is het wel fijn als wij de betrokken freelancers op tijd kunnen uitbetalen. Zo kunnen wij een volgende keer ook weer op hun expertise rekenen.”

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in ZZP factoring?

Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald