Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Schoonmaakbedrijf factoring

Schoonmaakbedrijf factoring biedt financiële flexibiliteit

Bent u eigenaar van een schoonmaakbedrijf met klanten in diverse branches? Dan kan het voorkomen dat betaling van uw facturen soms lang op zich laat wachten. Terwijl u wel op tijd uw personeel wil uitbetalen. En op tijd de inkoop van uw schoonmaakproducten moet doen en investeert in het onderhoud van apparatuur en bedrijfswagens.

Kortom, oplopende betaaltermijnen kunnen uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Het debiteurenbeheer kost tijd, geld en zorgen. Schoonmaakbedrijf factoring kan een passende financiële oplossing bieden. U kunt blijven ondernemen zoals u gewend bent. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw debiteurenbeheer.

Schoonmaakbedrijf factoring, hoe werkt het?

Schoonmaakbedrijf factoring

Als u als eigenaar factoring gebruikt om uw liquiditeit te verbeteren, neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in o.a. schoonmaakbedrijf factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van uw facturen. Daarop zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 in plaats van uw eigen rekeningnummer.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders waarnaar hij de betaling doet.

DBS2 kan eventueel ook de facturatie voor u verzorgen. Als u daarvoor kiest, dan hoeft u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe te sturen.

Het openstaande bedrag van de facturen betalen wij u binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Schoonmaakbedrijf factoring  werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over schoonmaakbedrijf factoring?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken dan graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald