Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Schoonmaakbedrijf factoring

Schoonmaakbedrijf factoring biedt financiële flexibiliteit

Bent u eigenaar van een schoonmaakbedrijf met klanten in diverse branches? Dan kan het voorkomen dat betaling van uw facturen soms lang op zich laat wachten. Terwijl u wel op tijd uw personeel wil uitbetalen. En op tijd de inkoop van uw schoonmaakproducten moet doen en investeert in het onderhoud van apparatuur en bedrijfswagens.

Kortom, oplopende betaaltermijnen kunnen uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Het debiteurenbeheer kost tijd, geld en zorgen. Schoonmaakbedrijf factoring kan een passende financiële oplossing bieden. U kunt blijven ondernemen zoals u gewend bent. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw debiteurenbeheer.

Schoonmaakbedrijf factoring, hoe werkt het?

Schoonmaakbedrijf factoring

Als u als eigenaar factoring gebruikt om uw liquiditeit te verbeteren, neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in o.a. schoonmaakbedrijf factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van uw facturen. Daarop zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 in plaats van uw eigen rekeningnummer.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders waarnaar hij de betaling doet.

DBS2 kan eventueel ook de facturatie voor u verzorgen. Als u daarvoor kiest, dan hoeft u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe te sturen.

Het openstaande bedrag van de facturen betalen wij u binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Schoonmaakbedrijf factoring  werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over schoonmaakbedrijf factoring?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken dan graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.