Direct contact? 071 40 88 164

Freelance factoring

Freelance factoring

Nooit meer lang wachten op een betaling. En gewoon door kunnen gaan met ondernemen. Zeker als freelancer wilt u graag zo flexibel mogelijk blijven.

De meeste freelancers hebben onvoldoende eigen vermogen om lang te kunnen wachten op betalingen. Maar u wilt wel flexibel kunnen inspringen op kansen die zich voordoen. Zonder dat u zich ongerust hoeft te maken of er wel genoeg geld op de rekening staat. Debiteurenbeheer en het bijbehorende risico kosten tijd, geld en zorgen.

Freelance factoring kan dan een prettige financiële oplossing zijn, speciaal voor zelfstandig ondernemers zonder personeel.

Freelance factoring, hoe werkt het?

Factoring wil zeggen dat DBS2 uw vorderingen en het bijbehorende debiteurenrisico overneemt. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in freelance factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van uw uitstaande facturen. Daarop zet u onze naam en ons rekeningnummer in plaats van uw eigen rekeningnummer. Hier merkt uw klant weinig van. Alleen het rekeningnummer is immers anders als u kiest voor freelance factoring.

DBS2 kan eventueel ook de facturatie voor u verzorgen. In dat geval hoeft u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe te sturen.

Wij betalen u het openstaande bedrag van de rekeningen binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Freelance factoring  werkt op die manier ook als een kredietverzekering. In ruil voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

DBS2 Ervaringen:

“Als freelance internationaal correspondent moet ik op ieder moment een ticket en hotel kunnen boeken. Alleen dan ben ik op tijd voor het laatste nieuws en kan ik mijn vak optimaal uitoefenen. Dankzij freelance factoring weet ik zeker dat ik mijn geld snel ontvang. Dat geeft mij een zeker gevoel.“

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Meer weten over freelance factoring?

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald