Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Freelance factoring

Freelance factoring

Nooit meer lang wachten op een betaling. En gewoon door kunnen gaan met ondernemen. Zeker als freelancer wilt u graag zo flexibel mogelijk blijven.

De meeste freelancers hebben onvoldoende eigen vermogen om lang te kunnen wachten op betalingen. Maar u wilt wel flexibel kunnen inspringen op kansen die zich voordoen. Zonder dat u zich ongerust hoeft te maken of er wel genoeg geld op de rekening staat. Debiteurenbeheer en het bijbehorende risico kosten tijd, geld en zorgen.

Freelance factoring kan dan een prettige financiële oplossing zijn, speciaal voor zelfstandig ondernemers zonder personeel.

Freelance factoring, hoe werkt het?

Factoring wil zeggen dat DBS2 uw vorderingen en het bijbehorende debiteurenrisico overneemt. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in freelance factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van uw uitstaande facturen. Daarop zet u onze naam en ons rekeningnummer in plaats van uw eigen rekeningnummer. Hier merkt uw klant weinig van. Alleen het rekeningnummer is immers anders als u kiest voor freelance factoring.

DBS2 kan eventueel ook de facturatie voor u verzorgen. In dat geval hoeft u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe te sturen.

Wij betalen u het openstaande bedrag van de rekeningen binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Freelance factoring  werkt op die manier ook als een kredietverzekering. In ruil voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

DBS2 Ervaringen:

“Als freelance internationaal correspondent moet ik op ieder moment een ticket en hotel kunnen boeken. Alleen dan ben ik op tijd voor het laatste nieuws en kan ik mijn vak optimaal uitoefenen. Dankzij freelance factoring weet ik zeker dat ik mijn geld snel ontvang. Dat geeft mij een zeker gevoel.“

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Meer weten over freelance factoring?

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.