Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring voor ZZP consultant

Factoring voor ZZP consultant

Als zelfstandig consultant kent u vast de situatie dat u een mooie opdracht heeft binnengehaald, waarvoor u enkele medewerkers of freelancers inhuurt. Maar u krijgt pas betaald op afgesproken momenten in het project, stel ieder kwartaal. Toch wilt u de betrokken medewerkers per week of maand kunnen betalen.

Waar haalt u de benodigde financiële middelen vandaan? En hoe voorkomt u dat u hierdoor een steeds grotere financiële achterstand oploopt? Als consultant wilt u actief blijven voor uw klanten en door kunnen gaan met ondernemen. Debiteurenbeheer kost tijd, geld en zorgen.

Factoring voor kan u een goede financiële oplossing bieden. U krijgt snel meer financiële ruimte.

Factoring voor ZZP consultant , hoe werkt het?

Factoring zzp consultant

Kiest u als zelfstandig consultant voor factoring, dan draagt u uw debiteurenrisico over aan een factoringbedrijf. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in o.a. factoring voor ZZP consultants. Zodra wij met u een overeenkomst hebben gesloten, stuurt u ons een kopie van uw facturen. Op die facturen aan uw klanten zet u onze naam en ons rekeningnummer in plaats van uw eigen rekeningnummer.

Uw klant merkt nauwelijks verschil. Alleen het rekeningnummer is immers anders als u kiest voor factoring.

Eventueel kunt u ook de facturatie door DBS2 laten verzorgen. Dan ontvangen wij graag de getekende declaraties, werkbonnen of urenstaten.

U ontvangt van ons het openstaande bedrag van de facturen binnen 2 werkdagen op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring voor consultant ZZP werkt op die manier ook als een kredietverzekering. In ruil voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Interesse in factoring voor consultant ZZP?

Laat vrijblijvend hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken dan vrijblijvend met u de mogelijkheden. Zelf contact opnemen kan via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.