Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

DBS2 Factoring voor uitzendbureaus

Factoring voor de uitzendbureaubranche

Lang wachten op de betaling van uitstaande facturen. Voor iedere ondernemer een doorn in het oog, maar voor een uitzendbureau al snel een groot probleem. U heeft immers lonen uit te betalen. En laten we de vaste lasten niet vergeten.

Openstaande facturen kunnen zorgen voor een betalingsachterstand aan uw kant. Slecht voor de reputatie en daarmee slecht voor de zaken.

Met factoring beschikt u binnen 24 uur over uw geld. U hoeft niet te wachten op betalingen, het factuurbedrag staat binnen een dag op uw rekening. Zo zit het altijd goed met uw eigen vermogen en kunt u lonen en vaste lasten op tijd betalen.

Geef uw debiteurenbeheer uit handen

Wekenlang wachten op de betaling van een factuur en openstaande facturen nabellen. U heeft wel iets beters te doen. Debiteurenbeheer en de bijbehorende risico’s kosten tijd, geld en zorgen.

Factoring maakt het u gemakkelijk. U maakt de factuur aan en wij betalen deze binnen 24 uur aan u uit. En uw klant? Die betaalt binnen de met u afgesproken betaaltermijn aan ons. Zo nemen wij de risico’s van u over en kunt u de lonen van uw werknemers direct uitbetalen.

Ondernemen zonder zorgen

Danny heeft vier jaar geleden een uitzendbureau overgenomen. In het begin was het vooral zaaien, maar de laatste twee jaar is het bedrijf enorm gegroeid.

Hij kon de wekelijkse lonen met moeite betalen en extra aanvragen van goede klanten zorgden regelmatig voor stress. Hij kon de uitzendkrachten wel leveren, maar die wekelijkse lonen moesten ook betaald worden. Via een kennis hoorde Danny over factoring.

Na een gesprek met Jaap van Aalst van DBS2 Factoring besloot hij het te proberen. Eerst met twee klanten, maar binnen een maand had hij al zijn kredietwaardige klanten bij DBS2 Factoring ondergebracht. Iedere week heeft hij op tijd het geld binnen om de vaste kosten en lonen te kunnen betalen.

Factoring tegen een vast tarief

Bij DBS2 kunt u kiezen uit factoring voor lange en korte betalingstermijnen. Maar ook kiest u zelf voor welke debiteuren u factoring toepast. DBS2 Factoring hanteert scherpe tarieven, die vooraf vaststaan. Geen verborgen kosten!

En wist u dat u de kosten van factoring in veel gevallen kunt verrekenen? Zo kan het voorkomen dat factoring volledig kosteloos is of zelfs zorgt voor een hoger rendement. Benieuwd of dit voor u van toepassing is? We zoeken het graag voor u uit.

Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan via onderstaande button of neem direct contact op.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald