Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Factoring transport

Factoring transport geeft financiële flexibiliteit

Als eigenaar van een transportbedrijf heeft u te maken met veel vaste kosten die snel betaald moeten worden. Maar het grootste deel van uw vermogen heeft u geïnvesteerd in uw vrachtwagens. Als betaling door klanten lang op zich laat wachten, levert dat al snel problemen op voor uw liquiditeit. Terwijl u natuurlijk wel op tijd uw personeel wil uitbetalen en aan uw andere verplichtingen wil voldoen.

Kortom, oplopende betaaltermijnen kunnen uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Het debiteurenbeheer kost tijd, geld en zorgen. Factoring kan in dat geval een goede keus zijn om financieel flexibel te blijven. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw debiteurenbeheer, kunt u blijven ondernemen zoals u gewend bent.

Factoring transport, hoe werkt het?

Als u gebruik maakt van transport factoring om uw liquiditeit te verbeteren, neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over.

DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring voor ZZP’ers, freelancers en bedrijven in het MKB.

Na het tekenen van een overeenkomst voor transport factoring, stuurt u ons een kopie toe van de facturen. Daarop zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 in plaats van uw eigen rekeningnummer. Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Immers, alleen het rekeningnummer is gewijzigd.

U kunt er ook voor kiezen om de facturatie aan ons uit te besteden. In dat geval stuurt u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe.

Het openstaande bedrag van uw facturen betalen wij u binnen 2 werkdagen aan u uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring transport werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over factoring transport?

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op. Geheel vrijblijvend bespreken we vervolgens de mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Team DBS2

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald