Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Factoring in de evenementenbranche

Factoring in de evenementenbranche laat de show doorgaan

Factoring in de evenementenbranche. Bent u als bedrijf actief in de evenementenbranche, dan heeft u te maken met veel verschillende geldstromen. U maakt bijvoorbeeld kosten voor catering, diverse huurmaterialen en apparatuur of u moet artiesten uitbetalen en de huur van een locatie bekostigen. Terwijl u natuurlijk ook op tijd uw eigen personeel wil uitbetalen of op het juiste moment media-ondersteuning moet inzetten.

Als betalingen van uw klanten lang uitblijven, komt uw bedrijfsvoering in gevaar. Factoring in de evenementenbranche kan in zo’n situatie een prettige financiële oplossing bieden. Zo kunt u met een gerust hart inspelen op de kansen die zich voordoen en blijven ondernemen zoals u gewend bent.

Factoring in de evenementenbranche, hoe werkt het?

Bij factoring in de evenementenbranche neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring voor zzp’ers, freelancers en bedrijven in het mkb. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u een kopie van de facturen naar DBS2. U vermeldt op die facturen niet uw eigen rekeningnummer, maar dat van ons.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders.

U kunt er ook voor kiezen om de facturatie door DBS2 te laten verzorgen. In dat geval ontvangen wij graag van u de getekende werkbonnen en urenstaten. Met die gegevens maken en verzenden wij de facturen voor u.

Het openstaande bedrag van de facturen ontvangt u binnen 24 uur van DBS2 op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring in de evenementenbranche werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over factoring in de evenementenbranche?

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij binnenkort met u contact (vrijblijvend). U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald