Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring in de evenementenbranche

Factoring in de evenementenbranche laat de show doorgaan

Bent u als bedrijf actief in de evenementenbranche, dan heeft u te maken met veel verschillende geldstromen. U maakt bijvoorbeeld kosten voor catering, diverse huurmaterialen en apparatuur of u moet artiesten uitbetalen en de huur van een locatie bekostigen. Terwijl u natuurlijk ook op tijd uw eigen personeel wil uitbetalen of op het juiste moment media-ondersteuning moet inzetten.

Als betalingen van uw klanten lang uitblijven, komt uw bedrijfsvoering in gevaar. Factoring in de evenementenbranche kan in zo’n situatie een prettige financiële oplossing bieden. Zo kunt u met een gerust hart inspelen op de kansen die zich voordoen en blijven ondernemen zoals u gewend bent.

Factoring in de evenementenbranche, hoe werkt het?

Bij factoring in de evenementenbranche neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring voor ZZP’ers, freelancers en bedrijven in het MKB. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u een kopie van de facturen naar DBS2. U vermeldt op die facturen niet uw eigen rekeningnummer, maar dat van ons.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders.

U kunt er ook voor kiezen om de facturatie door DBS2 te laten verzorgen. In dat geval ontvangen wij graag van u de getekende werkbonnen en urenstaten. Met die gegevens maken en verzenden wij de facturen voor u.

Het openstaande bedrag van de facturen ontvangt u binnen 2 werkdagen van DBS2 op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring in de evenementenbranche werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over factoring in de evenementenbranche?

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij binnenkort met u contact (vrijblijvend). U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.