Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring in de bouw

Factoring in de bouw biedt zekerheid

Heeft u een bedrijf in de bouwsector? Dan heeft u vast ervaren dat betalingen niet altijd op tijd binnenkomen en dat gesprekken daarover met uw klanten lastig zijn en tijd kosten. Dat belemmert de groei van uw bedrijf.

Zowel voor ZZP’ers als voor aannemers die werken met ZZP’ers of eigen personeel biedt factoring meer zekerheid en een flexibele financiële oplossing.

U kunt gewoon weer doorgaan met uw eigen vak en de verplichtingen aangaan die daarvoor nodig zijn. Zo kunt u blijven inspelen op kansen die zich voordoen nu de markt weer aantrekt.

Factoring in de bouw, hoe werkt het?

Kiest u voor factoring, dan neemt DBS2 uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in onder meer factoring in de bouwsector. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u een kopie van de facturen naar DBS2. Daarop zet u niet uw eigen rekeningnummer, maar dat van DBS2.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer verschilt immers.

Wilt u liever ook de facturatie uitbesteden? DBS2 is graag uw partner om ook dat voor u te verzorgen. U hoeft ons alleen de getekende werkbonnen en urenstaten toe te sturen. Wij maken en verzenden met die gegevens de facturen aan uw debiteuren.

Het openstaande bedrag van de facturen storten wij binnen 2 werkdagen op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring in de bouw werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Meer weten over factoring in de bouw?

Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnenkort met u contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.