Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring horeca

Factoring in de horeca geeft financiële armslag

Als horecaondernemer heeft u te maken met diverse inkomende en uitgaande geldstromen. Zoals bijvoorbeeld voor uw inkoop, de huur en onderhoud van uw pand of gebouw. En niet te vergeten uw personeelskosten en uw opbrengsten. Uw inkomsten en uitgaven zullen niet altijd tegelijk plaatsvinden en evenredig zijn. Zeker niet als u te maken heeft met seizoensinvloeden.

Om er zeker van te zijn dat u continu over genoeg liquide middelen beschikt om uw bedrijf te runnen, kan factoring een slimme oplossing zijn. U wil immers uw personeel op tijd kunnen betalen en tijdig zorgen voor de inkoop van alle ingrediënten, dranken en materialen.

Als uw klanten niet tijdig betalen, kan dat uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Bovendien kost het debiteurenbeheer tijd, geld en zorgen. Horeca factoring geeft u dan de financiële armslag die u nodig heeft. U kunt blijven ondernemen zoals u gewend bent.

Factoring horeca, hoe werkt het?

Factoring Horeca

Kiest u voor factoring, dan neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in onder meer horeca factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u een kopie van de facturen naar DBS2. Daarop zet u in plaats van uw eigen rekeningnummer de naam en het rekeningnummer van DBS2.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring horeca, alleen het rekeningnummer wijzigt.

Wilt u ook de facturatie uitbesteden? DBS2 kan dat voor u verzorgen. In dat geval ontvangen wij graag de getekende werkbonnen en urenstaten om de facturen te kunnen maken.

Het openstaande bedrag van de facturen ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring horeca werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.