Direct contact? 071 40 88 164

Factoring horeca

Factoring in de horeca geeft financiële armslag

Als horecaondernemer heeft u te maken met diverse inkomende en uitgaande geldstromen. Zoals bijvoorbeeld voor uw inkoop, de huur en onderhoud van uw pand of gebouw. En niet te vergeten uw personeelskosten en uw opbrengsten. Uw inkomsten en uitgaven zullen niet altijd tegelijk plaatsvinden en evenredig zijn. Zeker niet als u te maken heeft met seizoensinvloeden.

Om er zeker van te zijn dat u continu over genoeg liquide middelen beschikt om uw bedrijf te runnen, kan factoring een slimme oplossing zijn. U wil immers uw personeel op tijd kunnen betalen en tijdig zorgen voor de inkoop van alle ingrediënten, dranken en materialen.

Als uw klanten niet tijdig betalen, kan dat uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Bovendien kost het debiteurenbeheer tijd, geld en zorgen. Horeca factoring geeft u dan de financiële armslag die u nodig heeft. U kunt blijven ondernemen zoals u gewend bent.

Factoring horeca, hoe werkt het?

Factoring Horeca

Kiest u voor factoring, dan neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in onder meer horeca factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u een kopie van de facturen naar DBS2. Daarop zet u in plaats van uw eigen rekeningnummer de naam en het rekeningnummer van DBS2.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring horeca, alleen het rekeningnummer wijzigt.

Wilt u ook de facturatie uitbesteden? DBS2 kan dat voor u verzorgen. In dat geval ontvangen wij graag de getekende werkbonnen en urenstaten om de facturen te kunnen maken.

Het openstaande bedrag van de facturen ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen op uw rekening. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. Factoring horeca werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald