Direct contact? 071 40 88 164

Factoring gezondheidszorg

Factoring in de gezondheidszorg geeft financiële flexibiliteit

Een organisatie in de gezondheidszorg heeft vaak te maken met meerdere en complexe financiële stromen. Cliënten of patiënten, de zorgverzekeraar, interne kostenberekeningen en soms ook een sponsor, investeerder of subsidiegever.

Om zeker te zijn van continu voldoende liquide middelen om uw vak uit te oefenen, kan factoring gezondheidszorg een passende oplossing zijn.

U wil immers ook uw personeel op tijd kunnen betalen en tijdig zorgen voor de inkoop van uw materialen. En niet te vergeten het onderhoud van apparatuur of de huur van uw praktijkruimte.

Als uw patiënten of cliënten niet tijdig betalen, kan dat uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Bovendien kost het tijd, geld en zorgen om achter niet of laat betalende debiteuren aan te gaan. Gezondheidszorg factoring is dan een prettige financiële oplossing. U kunt blijven werken zoals u gewend bent.

Factoring gezondheidszorg, hoe werkt het?

Kiest u voor gezondheidszorg factoring, dan neemt DBS2 uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in o.a. gezondheidszorg factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van de facturen. Daarop zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 in plaats van uw eigen rekeningnummer.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders waarnaar hij de betaling doet.

DBS2 kan eventueel ook de facturatie voor u verzorgen. Als u daarvoor kiest, dan hoeft u ons alleen de getekende declaraties toe te sturen.

Wij betalen u het openstaande bedrag van uw facturen binnen 2 werkdagen uit. Ook als uw patiënt of cliënt heel laat betaalt of niet kan betalen. Dat risico nemen wij van u over. Factoring gezondheidszorg werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

De voordelen van DBS2 factoring

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald