Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

B2B factoring

B2B factoring

Levert uw bedrijf aan zakelijke klanten, dan kan het gebeuren dat betalingstermijnen hoog oplopen en dat belemmert u in uw bedrijfsvoering. Debiteurenbeheer kost tijd, geld en zorgen.

B2B factoring kan dan een prettige financiële oplossing bieden. U kunt blijven ondernemen op de manier die u gewend bent. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw debiteurenbeheer.

B2B factoring, hoe werkt het?

B2B factoring

Kiest u voor B2B factoring dan neemt een factoringbedrijf uw debiteurenrisico over. DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring. Nadat u met ons een overeenkomst heeft gesloten, stuurt u ons een kopie van uw facturen. Op die facturen zet u niet uw eigen rekeningnummer, maar dat van DBS2.

Uw klant zal nauwelijks merken dat u gebruikmaakt van factoring. Alleen het rekeningnummer is immers anders waarnaar hij de betaling doet.

U kunt er ook voor kiezen om DBS2 de facturatie te laten verzorgen. In dat geval stuurt u ons alleen de getekende werkbonnen of urenstaten toe.

Wij betalen u het openstaande bedrag van de facturen binnen 2 werkdagen uit. Het debiteurenrisico nemen wij van u over. B2B factoring  werkt op die manier ook als een kredietverzekering. Voor onze dienstverlening betaalt u een vaste vergoeding.

DBS2 Ervaringen:

“Wij zijn een bedrijf dat allerhande kantoormeubilair levert aan bedrijven en organisaties in het land. Meestal betaalt een klant pas als de totale kantoorinrichting staat en omdat wij te maken hebben met levertijden van onze leveranciers is het fijn om slagvaardig te blijven dankzij B2B factoring.

Wij hebben geen zorgen meer over uitstaande facturen en zijn er zeker van dat we ons geld op tijd ontvangen.”

De voordelen van DBS2

  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Verder praten over B2B factoring?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken dan graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via tel. 071 – 40 88 164 of per e-mail via info@dbs2.nl.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald