Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Factoring

Uw factuur vandaag nog 100% betaald

Ondernemen zonder geldzorgen

Factoring verbetert uw cashflow. Steeds vaker kiezen freelancers, zzp’ers en ondernemers in het MKB voor factoring. Niet zo gek, de vele financiële verplichtingen kosten een hoop tijd. Met factoring bent u als ondernemer verzekerd van adequaat debiteurenbeheer, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Wat is factoring

Bij factoring draagt u het debiteurenrisico over aan een factoringbedrijf. Een kopie van iedere factuur die u uitstuurt, gaat naar het factoringbedrijf. Deze betaalt het factuurbedrag, in ruil voor een kleine vergoeding, direct aan u uit. Uw klant betaalt aan het factoringbedrijf. U beschikt direct over uw geld, terwijl het factoringbedrijf het debiteurenbeheer oppakt.

Waarom factoring

Uw bedrijf groeit snel en er is behoefte aan werkkapitaal. Of denkt u aan investeren, maar het ontbreekt aan stabiliteit in de inkomsten. Twee redenen om te starten met factoring. Factoring zorgt voor een constante cashflow, wat meer continuïteit met zich meebrengt. Cruciaal wanneer u bijvoorbeeld een kredietaanvraag bij de bank indient. Factoring creëert doorgroeimogelijkheden en is dan ook interessant voor het MKB, freelancers en zzp’ers.

Wij kunnen u adviseren hoe u factoring kosteloos kunt toepassen binnen uw organisatie of zelfs het rendement verhoogt. Benieuwd hoe dit voor u van toepassing is? We leggen het u graag uit. Wist u trouwens dat de kosten van factoring aftrekbaar zijn van de belasting?

Soorten factoring

Wanneer u kiest voor factoring heeft u twee mogelijkheden. Zo is er American Factoring, de meest complete vorm van factoring, waarbij uw debiteurenbeheer wordt overgenomen voor één vast tarief. Daarnaast kunt u kiezen voor MKB Factoring, een maatwerkoplossing die met name geschikt is voor het grootbedrijf.

Factoring goed geregeld bij DBS2

Bij DBS2 Factoring kunt u terecht voor zowel American als MKB Factoring. U factureert aan de klant met vermelding van onze gegevens en stuurt ons een kopie van de factuur. Of u kiest ervoor de getekende urenstaat of werkbon in te leveren. Of u nu uw gehele debiteurenbeheer aan ons overdraagt of een deel ervan, u ontvangt altijd binnen 24 uur het volledige factuurbedrag op uw rekening.

DBS2 verzorgt uw factoring voor zowel lange als korte betalingstermijnen en controleert tevens de kredietwaardigheid van uw klant. In ruil voor die dienst betaalt u een vergoeding. DBS2 hanteert scherpe, vaste tarieven. Bij ons geen verborgen kosten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald