Factoring

Geen debiteurenrisico meer.

Bij factoring draagt u als ondernemer het debiteurenrisico over aan DBS2. Op de factuur aan uw klant vermeldt u de naam en het rekeningnummer van DBS2 in plaats van uw eigen rekeningnummer.

Met het uitbesteden van het debiteurenrisico kan uw bedrijf blijven groeien. U krijgt binnen 2 werkdagen uw factuur betaald.  Factoring is daarom vooral interessant voor het MKB, ZZP’ers en freelancers.

Hoe werkt factoring:

Factoring Werkwijze

 

DBS2 ervaringen:

“Samen met mijn compagnon heb ik een transportbedrijf. Voor diverse klanten in de regio verzorgen wij het transport van hun goederen in Nederland. We investeren continu in de kwaliteit van onze vrachtwagens, bestelbussen en in onze medewerkers natuurlijk.

Oplopende betaaltermijnen van klanten benadelen onze bedrijfsvoering en dat maakt het ondernemen in onze branche, met de nodige concurrentie, lastig. Dankzij factoring van DBS2 weten we nu zeker dat we snel ons geld ontvangen, waardoor we zorgeloos kunnen blijven ondernemen en als bedrijf kunnen blijven groeien.”

DBS2 biedt een totaalpakket!

factoringsdiensten

Bij factoring door DBS2 stuurt u ons een kopie van de factuur aan uw klant of u kiest ervoor om bij ons de getekende urenstaat of werkbon in te leveren. Dan verzorgt DBS2 ook de facturatie voor u. Op die factuur aan uw klant zet u onze naam en rekeningnummer in plaats van uw rekeningnummer.

Uw klant zal hiervan weinig merken, alleen het rekeningnummer waarnaar hij geld overmaakt, is dus anders. U ontvangt van DBS2 binnen 2 werkdagen na factuurdatum uw geld, minus de vergoeding voor onze diensten.

Het werkt dus eigenlijk als een voorschot, maar dan zonder risico. U heeft geen zorgen meer over het innen van openstaande rekeningen.

Zorgeloos ondernemen

Voordat u bij ons klant wordt, controleren wij of uw opdrachtgever (uw klant) kredietwaardig is. Door factoring via DBS2 kunt u zich blijven concentreren op uw werk. U heeft de rust en financiële ruimte om continu slagvaardig te zijn. Dat werkt in het voordeel van uw klanten, leveranciers en personeel.

De voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Vrijblijvend Adviesgesprek?

Bel direct 071 40 88 164 of vul het formulier in. Onze collega zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter: