Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring

Ondernemen zonder geldzorgen met DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen zoals bijvoorbeeld een snelle groei, waardoor bij ondernemers meer behoefte is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Geen debiteurenrisico meer

Bij factoring draagt u als ondernemer het debiteurenrisico over aan DBS2 Factoring. Op de factuur aan uw klant vermeldt u de naam en het rekeningnummer van DBS2 Factoring in plaats van uw eigen rekeningnummer.
Met het uitbesteden van het debiteurenrisico kan uw bedrijf blijven groeien. U krijgt dezelfde werkdag uw factuur betaald. Factoring is daarom vooral interessant voor het MKB, ZZP’ers en freelancers.

“Samen met mijn compagnon heb ik een transportbedrijf. Voor diverse klanten in de regio verzorgen wij het transport van hun goederen in Nederland. We investeren continu in de kwaliteit van onze vrachtwagens, bestelbussen en in onze medewerkers. Oplopende betaaltermijnen van klanten benadelen onze bedrijfsvoering en dat maakt het ondernemen in onze branche, met de nodige concurrentie, lastig. Dankzij factoring van DBS2 Factoring weten we nu zeker dat we snel ons geld ontvangen, waardoor we zorgeloos ondernemen en als bedrijf kunnen blijven groeien.”

Hoe werkt factoring?

Bij factoring door DBS2 Factoring stuurt u ons een kopie van de factuur aan uw klant of u kiest ervoor om bij ons de getekende urenstaat of werkbon in te leveren. Dan verzorgt DBS2 Factoring ook de facturatie voor u. Op die factuur aan uw klant zet u onze naam en rekeningnummer in plaats van uw rekeningnummer.

Uw klant zal hiervan weinig merken, alleen het rekeningnummer waarnaar hij geld overmaakt, is dus anders. U ontvangt van DBS2 Factoring dezelfde werkdag uw geld, minus de vergoeding voor onze diensten.

Geen debiteurenbeheer meer

U heeft geen zorgen meer over het innen van openstaande rekeningen. Wij nemen namelijk het betalingsrisico en ook het debiteurenbeheer van u over.

Uw factoring direct regelen bij DBS2 Factoring

Wilt u graag geïnformeerd worden over factoring en de mogelijkheden voor uw onderneming? Maak gebruik van het contactformulier via onderstaande knop ‘Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen’ of de contact pagina. Dit verplicht u tot niets. Wij nemen vervolgens contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen via tel. 071 40 88 164. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen met DBS2 Factoring

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.