Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

Factoring kosten?

De factoring kosten bedragen een vast percentage over de overgenomen facturen. Die wegen echter prima op tegen de baten. Want niets is vervelender dan onzekerheid over wanneer en óf uw facturen betaald gaan worden. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van uw openstaande facturen zoals het sturen van herinneringen en aanmaningen. U kunt blijven ondernemen zonder grote risico’s. Een hele geruststelling.

Factoring via DBS2

DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring voor bedrijven in en buiten Nederland. Honderden ondernemers in het MKB, freelancers en ZZP’ers zijn klant bij DBS2 en waarderen de factoring kosten als goede prijs-kwaliteit verhouding.

Factoring wil zeggen dat factoringmaatschappij DBS2 de facturatie, het debiteurenbeheer en het kredietrisico van u overneemt. U kunt er ook voor kiezen de facturatie zelf te doen en ons een kopie te sturen van uw factuur.

Om dit mogelijk te maken betaalt u als ondernemer factoring kosten. Klanten van DBS2 zullen deze factoring kosten waarschijnlijk ruimschoots terugverdienen door de voordelen die factoring biedt.

De voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald