Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring kosten?

De factoring kosten bedragen een vast percentage over de overgenomen facturen. Die wegen echter prima op tegen de baten. Want niets is vervelender dan onzekerheid over wanneer en óf uw facturen betaald gaan worden. Bovendien bespaart u tijd bij de administratie en het beheer van uw openstaande facturen zoals het sturen van herinneringen en aanmaningen. U kunt blijven ondernemen zonder grote risico’s. Een hele geruststelling.

Factoring via DBS2

DBS2 is al meer dan 10 jaar specialist in factoring voor bedrijven in en buiten Nederland. Honderden ondernemers in het MKB, freelancers en ZZP’ers zijn klant bij DBS2 en waarderen de factoring kosten als goede prijs-kwaliteit verhouding.

Factoring wil zeggen dat factoringmaatschappij DBS2 de facturatie, het debiteurenbeheer en het kredietrisico van u overneemt. U kunt er ook voor kiezen de facturatie zelf te doen en ons een kopie te sturen van uw factuur.

Om dit mogelijk te maken betaalt u als ondernemer factoring kosten. Klanten van DBS2 zullen deze factoring kosten waarschijnlijk ruimschoots terugverdienen door de voordelen die factoring biedt.

De voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.