Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Factoring is de financiële oplossing

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms financiële problemen ontstaan. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken.

Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Bij factoring door DBS2 Factoring laat u de betaling van uw facturen aan DBS2 Factoring over. U besteedt in feite (een deel van) uw debiteurenbeheer aan DBS2 Factoring uit. Wij stellen geen strenge eisen en hanteren geen verborgen constructies. U maakt zelf de factuur aan uw klant met onze gegevens. Binnen 2 werkdagen ontvangt u uw geld

DBS2 Factoring neemt het betalingsrisico over

DBS2 Factoring neemt bij factoring het volledig risico van uw uitstaande vorderingen over. Op die manier garandeert u continuïteit in uw bedrijfsvoering, zodat u uw personeel en leveranciers op tijd kunt betalen. Juist voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijven levert snelle afhandeling van facturen voordelen op. Uiteraard controleren wij de kredietwaardigheid van betrokken debiteuren.

Wilt u weten of factoring door DBS2 Factoring ook voor uw bedrijf een praktische financiële oplossing is? Onze ervaren adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. DBS2 Factoring is al sinds 2010 actief op het gebied van factoring voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Voorbeeld:

U heeft een commercieel bedrijf en hecht grote waarde aan kwaliteit en service van uw dienstverlening. Uw bedrijfsprocessen zijn deskundig ingericht en goed op elkaar afgestemd. Denkt u bijvoorbeeld aan moderne softwaresystemen, machines of materialen en bedrijfskleding. Vaak investeert u in een opdracht om deze goed af te kunnen ronden.

Na de aflevering van een order, stuurt u uw klant de rekening. Als de betaling hiervan te lang uitblijft en deze situatie zich bij volgende klanten herhaalt, kan dit voor financiële problemen zorgen. U heeft onvoldoende krediet om verder te kunnen ondernemen. Misschien zelfs zo dat u overweegt een opdracht uit te stellen… En dat kan u klanten kosten. Factoring is in zo’n geval een goede oplossing.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.