Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Debiteurenbeheer uitbesteden

Uw debiteurenbeheer uitbesteden geeft u meer tijd. Om te ondernemen bijvoorbeeld. Minder administratie, geen aanmaningen meer verzenden, geen zorgen meer over wel of niet betalen. Factoring is een manier om het beheer en de administratie van uw debiteuren uit te besteden. Inclusief het bijbehorende risico.

Bij factoring via DBS2 beschikt u snel over het bedrag van uw uitstaande vorderingen. Als u besluit klant bij ons te worden, nemen wij de volledige debiteurenadministratie over. Dus ook het risico, mocht uw klant niet of veel te laat betalen. Debiteurenbeheer uitbesteden bij DBS2 levert u daarmee veel voordelen op. U kunt snel beschikken over uw geld, zonder grote risico’s en tegen vaste factoring kosten.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Als klant van DBS2 zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 (in plaats van uw eigen gegevens) op de factuur aan uw opdrachtgever. Daarvan stuurt u ons een kopie.

Vervolgens maakt DBS2 binnen 2 werkdagen het geld van de openstaande vorderingen op uw rekening over.

Debiteurenbeheer uitbesteden via factoring werkt flexibel, snel en zonder grote risico’s. Voor ondernemers in het MKB, ZZP’ers en freelancers is het daarom een praktische manier van werkkapitaalfinanciering. DBS2 is ruim 10 jaar specialist op het gebied van factoring. Dat maakt ons tot een deskundige gesprekspartner voor veel organisaties in binnen- en buitenland.

De voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • 100% van uw factuur direct betaald.
  • Geen kredietrisico.
  • Vast tarief, geen verborgen kosten.
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.
  • Digitale verwerking van de factuur.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.