Direct contact? 071 40 88 164

Debiteurenbeheer uitbesteden

Uw debiteurenbeheer uitbesteden geeft u meer tijd. Om te ondernemen bijvoorbeeld. Minder administratie, geen aanmaningen meer verzenden, geen zorgen meer over wel of niet betalen. Factoring is een manier om het beheer en de administratie van uw debiteuren uit te besteden. Inclusief het bijbehorende risico.

Bij factoring via DBS2 beschikt u snel over het bedrag van uw uitstaande vorderingen. Als u besluit klant bij ons te worden, nemen wij de volledige debiteurenadministratie over. Dus ook het risico, mocht uw klant niet of veel te laat betalen. Debiteurenbeheer uitbesteden bij DBS2 levert u daarmee veel voordelen op. U kunt snel beschikken over uw geld, zonder grote risico’s en tegen vaste factoring kosten.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Als klant van DBS2 zet u de naam en het rekeningnummer van DBS2 (in plaats van uw eigen gegevens) op de factuur aan uw opdrachtgever. Daarvan stuurt u ons een kopie.

Vervolgens maakt DBS2 binnen 2 werkdagen het geld van de openstaande vorderingen op uw rekening over.

Debiteurenbeheer uitbesteden via factoring werkt flexibel, snel en zonder grote risico’s. Voor ondernemers in het MKB, ZZP’ers en freelancers is het daarom een praktische manier van werkkapitaalfinanciering. DBS2 is ruim 10 jaar specialist op het gebied van factoring. Dat maakt ons tot een deskundige gesprekspartner voor veel organisaties in binnen- en buitenland.

De voordelen van DBS2

  • Alleen een kopie van de factuur doorsturen
  • Indien gewenst verzorgen wij ook de facturatie
  • Snel beschikken over uw geld
  • Geen kredietrisico
  • Vast tarief, geen verborgen kosten

Geïnteresseerd in factoring?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen we samen, vrijblijvend, de mogelijkheden voor uw onderneming bespreken. U kunt ons ook direct bereiken via 071 40 88 164.

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald