Direct contact? 071 40 88 164

Ervaringen DBS2 Factoring

DBS2 Factoring ervaringen

We hebben klanten in allerlei branches. Hieronder vertellen vier van onze klanten hoe zij de samenwerking met DBS2 Factoring ervaren.

Bonfexx B.V., Wilbert Diels, directie

“Nu zes jaar met volle tevredenheid klant van DBS2 Factoring. DBS2 Factoring is niet alleen geldverschaffer door de aankoop van onze vorderingen, maar ze nemen ook het debiteurenbeheer uit handen. Daardoor zijn wij verzekerd van een cashstroom zonder zorgen en last van vorderingen. Verder, geen geld kost veel geld, zeggen wij bij Bonfexx altijd. DBS2 Factoring werkt adequaat en denkt mee op een prettige zakelijke manier. Voor de diensten van DBS2 Factoring betalen wij natuurlijk kosten en rente. Maar die weegt ruimschoots op tegen de oplossing die ze ons bieden.

Wij hebben geen ergernis, gezeur  of last van debiteuren en geen afschrijvingen door niet betalende debiteuren. We besparen hierdoor personeelskosten. Wij hebben  jarenlange ervaring met vele vormen van financieren en andere factoringbedrijven. Waar banken zich dikwijls ook bemoeien met de bedrijfsvoering, vindt factoring door DBS2 Factoring plaats op basis van wederzijds vertrouwen. DBS2 Factoring steekt met kop en schouders boven andere partijen uit. Wij willen ze dan ook van harte aan iedereen in Nederland aanbevelen.”

Van Peram Kitwerkbedrijf, Jordy van Peram, eigenaar

“Inmiddels zijn wij vijf jaar naar volle tevredenheid klant bij DBS2 Factoring. Vooral de financiële vrijheid tussen aannemer en onderaannemer is voor ons belangrijk. Ik kan factoring via DBS2 Factoring van harte aanbevelen, vooral voor MKB-bedrijven in de bouwsector. De eis van 40 tot 60 dagen betaaltermijn die daar gebruikelijk is, is voor bedrijven zoals het onze niet werkbaar. DBS2 Factoring neemt ons die zorgen uit handen. 

De contacten verlopen altijd heel prettig en soepel. Van mijn klanten krijg ik geen klachten over de administratieve bemiddeling door DBS2 Factoring. De prima bereikbaarheid ervaar ik ook als een sterk pluspunt. Er is altijd direct contact mogelijk, ik sta nooit in de wacht. Bovendien is de dienstverlening door DBS2 Factoring goedkoper dan een krediet via de bank.”

Van Berken Totaalonderhoud, Dirk Simons, administrateur

“Ongeveer vier jaar geleden is Van Berken Totaalonderhoud klant geworden van DBS2 Factoring. We hebben het debiteurenbeheer van 60 tot 70 procent van onze facturen overgedragen aan DBS2 Factoring. Het helpt ons bijvoorbeeld bij de verzekering van het debiteurenrisico en het geeft snel meer financiële armslag, zeker bij de soms enorm lange betaaltermijnen van sommige partijen. Voor ons bedrijf een hele prettige oplossing.

De service van en de samenwerking met DBS2 Factoring verlopen goed. Ik kan het collega-ondernemers van harte aanbevelen.”

Anoniem

“Sinds mei 2016 zijn we klant bij DBS2 Factoring. Voorheen deden we zaken met een andere factoringmaatschappij, maar dat beviel mij niet goed. In de transportbranche zijn lange betaaltermijnen heel gebruikelijk. Bovendien zijn de marges niet hoog en mijn leveranciers, bijvoorbeeld voor de brandstof, hanteren veel kortere betaaltermijnen.

Via factoring kan ik desondanks doorgaan met ondernemen. Over DBS2 Factoring ben ik zeer tevreden. Ten eerst, mijn facturen worden snel afgehandeld en van mijn klanten hoor ik geen klachten. Ik ontvang bovendien binnen 2 werkdagen mijn geld op de rekening en krijg een overzichtelijke factuur. Ik kan het iedere ondernemer aanbevelen! De zaken lopen prettig en snel.”

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Team DBS2

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald