Direct contact? 071 40 88 164
Grote header impressie afbeelding van DBS2 Kleine header impressie afbeelding van DBS2

DBS2 Ervaringen

DBS2 Ervaringen. Wat zeggen onze klanten

DBS2 heeft klanten in allerlei branches. Hieronder vertellen vier van hen hoe zij de samenwerking met DBS2 Factoring ervaren.

Wilbert, directeur infrabedrijf

“Wij zijn inmiddels zes jaar een tevreden klant van DBS2 Factoring. DBS2 voorziet ons, door het aankopen van onze vorderingen, van werkkapitaal en neemt daarnaast ook het debiteurenbeheer uit handen. Daardoor zijn wij verzekerd van een constante cashflow en hebben we geen omkijk naar uitstaande vorderingen. ‘Geen geld kost veel geld’, zeggen wij altijd. DBS2 Factoring werkt adequaat en denkt mee op een prettige (maar vooral zakelijke) manier. Aan de diensten van DBS2 Factoring zijn natuurlijk kosten (en rente) verbonden. Maar die kosten wegen ruimschoots op tegen de oplossing die ze ons bieden.

Wat het ons scheelt? Een hoop ergernissen en gezeur. We hebben geen last meer van niet betalende debiteuren. Omdat we hier zelf niet meer achteraan hoeven te gaan, besparen we personeelskosten. Wij hebben jarenlange ervaring met vele vormen van financiering, maar factoring is voor ons dé uitkomst. Waar banken zich dikwijls bemoeien met de bedrijfsvoering, vindt factoring door DBS2 Factoring plaats op basis van wederzijds vertrouwen. DBS2 steekt met kop en schouders boven andere partijen uit. Wij willen ze dan ook van harte aan iedereen in Nederland aanbevelen.”

Jordy, eigenaar kitwerkbedrijf

“Inmiddels zijn wij vijf jaar klant bij DBS2 Factoring. En met groot genoegen. Vooral de financiële vrijheid tussen aannemer en onderaannemer is voor ons belangrijk. Ik kan factoring via DBS2 Factoring aan iedereen aanbevelen, maar vooral aan mkb-bedrijven in de bouwsector. De eis van 40 tot 60 dagen betaaltermijn die daar gebruikelijk is, is voor bedrijven zoals het onze niet werkbaar. DBS2 Factoring neemt ons die zorgen uit handen. 

De contacten verlopen altijd heel prettig en soepel. Van mijn klanten krijg ik geen klachten over de administratieve bemiddeling door DBS2 Factoring. De goede bereikbaarheid ervaar ik als een sterk pluspunt. Er is altijd direct contact mogelijk, ik sta nooit in de wacht. Bovendien is de dienstverlening van DBS2 Factoring goedkoper dan een krediet via de bank.”

Dirk, administrateur onderhoudsbedrijf

“Ongeveer vier jaar geleden zijn wij klant geworden van DBS2 Factoring. We hebben het debiteurenbeheer van ongeveer 70 procent van onze facturen overgedragen aan DBS2. Het helpt ons onder meer bij de verzekering van het debiteurenrisico en het geeft snel meer financiële armslag. Dit is met name fijn bij partijen die enorm lange betaaltermijnen hanteren. Voor ons bedrijf is factoring via DBS2 een hele prettige oplossing.

Pieter, directeur transportbedrijf

“Sinds mei 2016 zijn we klant bij DBS2 Factoring. Voorheen deden we zaken met een andere factoringmaatschappij, maar dat beviel niet goed. In de transportbranche zijn lange betaaltermijnen heel gebruikelijk. Bovendien zijn de marges niet hoog en mijn leveranciers, bijvoorbeeld voor de brandstof, hanteren veel kortere betaaltermijnen.

Via factoring kan ik ontspannen ondernemen. Over DBS2 Factoring ben ik zeer tevreden. Mijn facturen worden snel afgehandeld en van mijn klanten hoor ik geen klachten. Ik ontvang binnen 2 werkdagen mijn geld op de rekening en krijg een overzichtelijke factuur. De zaken lopen prettig en snel.”

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijk adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen van DBS2 Factoring

  • 100% van de factuur direct betaald
  • Verzekerd van betaling bij faillissement
  • Overname van het debiteurenbeheer
  • Een vast all-in tarief
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Ondernemen zonder risico met DBS2 Factoring

Een snelle afhandeling van debiteurenbeheer; steeds vaker kiezen ondernemers in het MKB voor factoring.

Oplopende betalingstermijnen, gebrek aan werkkapitaal, hoge eisen van de bank als het gaat om het verstrekken van krediet. Allemaal redenen om te starten met factoring.

Factoring zorgt voor continuïteit in de cashflow en optimale doorgroeimogelijkheden. Op een vertrouwde manier zaken doen, zonder risico!

Meer informatie

Ondernemen zonder geldzorgen, uw factuur vandaag nog 100% betaald