Direct contact? 071 40 88 164
Impressie foto

Beleggen in Obligaties?

DBS2 start uitgifte obligaties

Wellicht is funding voor u een interessante optie. Met uw vermogen kunt u DBS2 en haar klanten helpen groeien. Dit zonder grote financiële risico’s. Vanaf maart 2015 kunnen particuliere- en zakelijke beleggers obligaties kopen. Beleggen in obligaties betekent dat u voor een bepaalde periode geld beschikbaar stelt aan DBS2. U ontvangt een aantrekkelijke rente van 8% per jaar. Deze wordt maandelijks uitgekeerd. Uw investering is per kwartaal opzegbaar.

Rechten en obligatiehouders moeten juridisch en fiscaal correct zijn. Daarom is de Stichting Obligatiehouders DBS2 opgericht. Deze stichting ziet erop toe dat de verstrekte middelen correct worden ingezet. Ook dat er pandrecht is op alle debiteuren ten gunste van de obligatiehouders.

  • aantrekkelijke rente van 8% per jaar
  • maandelijkse uitbetaling van de rente
  • toezicht door externe stichting als waarborg
  • per kwartaal opzegbaar

Meer informatie over obligaties kopen

Teruggebeld worden?

Wilt u liever gebeld worden door een persoonlijke adviseur?
Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

5 voordelen met factoring van DBS2

  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen.

Zonder risico ondernemen
met factoring van DBS2

Factoring is steeds vaker de keus van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf als het gaat om een snelle afhandeling van hun debiteurenbeheer. Verschillende redenen kunnen zorgen voor oplopende betalingstermijnen, waardoor bij ondernemers soms gebrek is aan werkkapitaal. Banken stellen bovendien hogere eisen voordat zij een krediet verstrekken. Factoring zorgt dan voor continuïteit en optimale groeimogelijkheden van een bedrijf door een constante cashflow. Ondernemers kunnen op de vertrouwde manier zaken blijven doen.

Meer informatie

Ondernemen zonder zorgen.
Uw factuur vandaag 100% betaald.